Indkøbskurv0 varer 

Testvinder: Bedste Riesling tildelt 6 stjerner og 94 point

11.04.2012

Fra 16. til 22. april sætter Københavns bedste vinforretninger, vinbarer og restauranter fokus på Tysk Riesling. Riesling Week er din mulighed for at smage dig gennem det tyske Rieslingunivers. Druen med de mange facetter, som kan frembringe alt fra de dejligste tørstslukkere til de fineste, filigrane og ædle madledsagere. - Læs mere hos Tysk Vinkontor her

I kølvandet af næste uges 'Riesling Week' (uge 16), har Smag & Behag testet en række Riesling vine. Vi er i den forbindelse meget stolte over, at to af vores vine vandt henholdsvis 1.- og 3. pladsen i testen.

1. pladsen

Franz Peter Riesling Trocken 2010, Reichsrat von Buhl

Seks stjerner | 94/100 point.

"Spicy, elegant, intens duft med fornem mineralitet og stor delikatesse. Kompleks, spændende og personlig. Flot og rig. Smag med vidunderlig friskhed og spændstighed suppleret af fornemt dimensioneret syre, der sætter den eminent delikate frugt i det bedst mulige perspektiv. Betagende +Riesling med stor præcision, herlig harmoni, udsøgt balance og masser af længde."

Køb vinen her

3. pladsen

Forster Pechstein Riesling Trocken 2009, Reichsrat von Buhl

Fem stjerner | 93/100 point.

"Spicy ferskenfrugt med masser af blomster og stor charme. Aromaintensitet i srklasse, stor detaljerigdom og flot mineralitet kombineret med et lille touch sdme. Dejlig renhed, fylde og prcist dimensioneret syre. Vellykket og rank vin med delikat, spndstig og fornemt afbalanceret frugt. Dybde, delikatesse og med frelsende friskhed fra harmonien mellem syren og sødme.

 

Køb vinen her