argentina_mendoza_monteviejo_lindaflor_petit_fleur.jpg
 
199,95 kr. / fl.
Ikke på lager

Beskrivelse

Læs mere om producenten her

Udover en imponerende portefølje af kvalitetsslotte i Pomerol som f.eks. Château Montviel, Château Le Gay og Château la Violette ejer Christine Peré Vergé 60% af Alain Ducasse gruppen samt en del af Bodegas Monteviejo i Mendoza, Argentina.

Christine er en nær og personlig ven af Michel Rolland, så det var naturligt at han kom med som medinvestor i projektet. Bodega Monteviejo er skudt af sted med raketfart, og de anerkendes allerede nu som en af Argentinas dygtigste producenter. Selveste Robert Parker giver samtlige vine fra Bodega Monteviejo 90 point og derover.

Bodegaen er nybygget og fylder hele 8.000 kvadratmeter. Teamet har fra starten valgt at bygge et vineri, som har kapacitet til en produktion på 1.500.000 flasker. For nuværende bliver der dog kun producerer knap 80.000 flasker om året.

Monteviejo har altså med andre ord tårnhøje forventninger til fremtiden. De har også noget at have forventningerne i. De arbejder med et høstudbytte på max. 25 hektoliter pr. hektar, hvilket er ekstremt lidt på disse kanter. Særligt taget i betragtning, at de har valgt kun at plante 5.500 vinstokke per hektar.

Bodega Monteviejo har valgt hovedsageligt at arbejde med druesorten Malbec. Det er den drue som giver de bedste kvalitet i Argentina – og som de internationale markeder primært efterspørger.

Der laves fire forskellige vine på vingården, som hver især er glimrende eksponenter for hvorfor vine fra Argentina er blevet så populære de senere år.

Vingårdens top-vin, Monteviejo, er fremstillet på 60% Malbec, 20% Syrah, 10% Merlot, og 10% Cabernet Sauvignon. Vinen har lagret i 16 måneder på nye franske egefade.

Kort

Alm. fragt i tidsrummet 8-16 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken derhjemme. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på nærmeste Danske Fragt-central de efterfølgende dage. Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme - dette er dog på eget ansvar. For at lette din planlægning, kan du selv vælge hvilken dag du ønsker leveret, helt op til tre uger frem.

 

Aftenlevering i tidsrummet 16-21 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken derhjemme, i det tidsrum hvor du måske har nemmere ved at være hjemme til at modtage varen. Også her gælder samme vilkår som ovenfor.

 

Erhvervslevering i tidsrummet 8-16 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

 

Gratis afhentning i Skovlunde (kr. 0,-)
Du har også mulighed for at vælge, at afhente din ordre på vores lagerlokation i Skovlunde. Det er gratis, og du kan afhente din ordre samme dag som ordren er foretaget.

 

Læs mere om vores dag-til-dag forsendelse og sikre levering her

HANDELSBETINGELSER

OBS: Er du allerede tilmeldt, skal du blot lade denne boks være hakket af, ellers afmeldes du kundeklubben og mister dine fordele og opsparede point. Du kan kun opspare og bruge bonuspoint når du handler, hvis du er tilmeldt Grand Cru kundeklubben.