italien_toscana_cavalli_degli_dei_2007.jpg
 
499,95 kr. / fl.
fl.   LÆG I KURV
Alle priser er ekskl. fragt.Se vores fragtpriser

Beskrivelse

Læs mere om producenten her

I de tidlige 70’ere overtog modehuset Cavalli Tenuta Degli Dei nær Panzano i Chianti. Den nu restaurerede ejendom er i dag centrum for familiens altoverskyggende passioner: heste og vin.

Årgang 2006 er den tredje årgang af Cavalli fra Tenuta Degli Dei. Den samlede produktion på blot 25.000 flasker.
Vinen har lagret 18 måneder på barriques og efterfølgende 12 måneder i ejendommens kældre før frigivelsen.

Vinen fra Tommaso og Roberto Cavallis hånd er i virkeligheden ikke er frugten af en enkelt vingård, men snarere to forskellige terroir. Et i Panzano i Chianti og et i den sydlige del af Firenze. De individuelle områders egenskaber supplerer hinanden glimrende, og de anvendte druesorter Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot og Alicante smelter perfekt sammen. Det giver liv til en unik IGT Toscana, hvis særpræg og veldefinerede personlighed smyger sig omkring vinens velpolerede kerne. Ligesom en silkekjole.

Bedømmelser

  • Børsen

Kort

Alm. fragt i tidsrummet 8-16 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken derhjemme. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på nærmeste Danske Fragt-central de efterfølgende dage. Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme - dette er dog på eget ansvar. For at lette din planlægning, kan du selv vælge hvilken dag du ønsker leveret, helt op til tre uger frem.

 

Aftenlevering i tidsrummet 16-21 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken derhjemme, i det tidsrum hvor du måske har nemmere ved at være hjemme til at modtage varen. Også her gælder samme vilkår som ovenfor.

 

Erhvervslevering i tidsrummet 8-16 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

 

Gratis afhentning i Skovlunde (kr. 0,-)
Du har også mulighed for at vælge, at afhente din ordre på vores lagerlokation i Skovlunde. Det er gratis, og du kan afhente din ordre samme dag som ordren er foretaget.

 

Læs mere om vores dag-til-dag forsendelse og sikre levering her

HANDELSBETINGELSER

OBS: Er du allerede tilmeldt, skal du blot lade denne boks være hakket af, ellers afmeldes du kundeklubben og mister dine fordele og opsparede point. Du kan kun opspare og bruge bonuspoint når du handler, hvis du er tilmeldt Grand Cru kundeklubben.