spanien_castilla_y_leon_mauro_2008.jpg
 
329,95 kr. / fl.
Ikke på lager

Beskrivelse

Læs mere om producenten her

MAURO - ANERKENDT VIN

Mauro er den anerkendte vin fra Bodegas Mauro. Vinens næse er kraftfuld og frisk med et røget strejf og en indikation af røde frugter. Smagen er rund og fokuseret med en lang finish. Bodegas Mauro er kendt for at producere muskuløse vine, og det er denne også et eksempel på. Alle sanser bliver vækket.

DRUESAMMENSÆTNING:
86 % Tempranillo
14 % Syrah

HØST:
Ved håndkraft.

LAGRING:
Vinen lagrer i 16 måneder på franske og amerikanske egetræsfade.Kort

Alm. fragt i tidsrummet 8-16 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken derhjemme. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på nærmeste Danske Fragt-central de efterfølgende dage. Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme - dette er dog på eget ansvar. For at lette din planlægning, kan du selv vælge hvilken dag du ønsker leveret, helt op til tre uger frem.

 

Aftenlevering i tidsrummet 16-21 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken derhjemme, i det tidsrum hvor du måske har nemmere ved at være hjemme til at modtage varen. Også her gælder samme vilkår som ovenfor.

 

Erhvervslevering i tidsrummet 8-16 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

 

Gratis afhentning i Skovlunde (kr. 0,-)
Du har også mulighed for at vælge, at afhente din ordre på vores lagerlokation i Skovlunde. Det er gratis, og du kan afhente din ordre samme dag som ordren er foretaget.

 

Læs mere om vores dag-til-dag forsendelse og sikre levering her

HANDELSBETINGELSER

OBS: Er du allerede tilmeldt, skal du blot lade denne boks være hakket af, ellers afmeldes du kundeklubben og mister dine fordele og opsparede point. Du kan kun opspare og bruge bonuspoint når du handler, hvis du er tilmeldt Grand Cru kundeklubben.