Coppo

Allerede i starten af 1900-tallet havde byen Canelli markeret sig som ”hovedstaden” for Italiens berømte søde mousserende vin, Moscato. I dag er byen dog mindst lige så anerkendt for sine rødvine produceret på Barbera-druen. Det skyldes ikke mindst Coppo familiens utrættelige indsats for denne drue. Barbera har igennem de seneste år vist sig, som en seriøs udfordrer til Nebb... Læs mere

Vine

  209,95 kr. / fl.
fl.
  149,95 kr. / fl.
fl.
  549,95 kr. / fl.
fl.
  499,95 kr. / fl.
fl.
  169,95 kr. / fl.
fl.
169,95 kr. / fl. 102,00 kr. / fl.
fl.

Kort

Beskrivelse

Allerede i starten af 1900-tallet havde byen Canelli markeret sig som ”hovedstaden” for Italiens berømte søde mousserende vin, Moscato. I dag er byen dog mindst lige så anerkendt for sine rødvine produceret på Barbera-druen. Det skyldes ikke mindst Coppo familiens utrættelige indsats for denne drue. Barbera har igennem de seneste år vist sig, som en seriøs udfordrer til Nebbiolo-druens regionale dominans, grundet sin forførende saftige og indsmigrende frugt.

Coppo omtales slet og ret som Kongen af Barbera. Husets ekspertise i netop denne region strækker sig over flere generationer. I dag ledes vingården af de fire Coppo brødre, med Piero Coppo i spidsen.
Navne som l’Avvocata, Camp du Rouss og Pomorosso får enhver aficionado ud i italienske vine til at nikke anerkendende. Særligt Coppos Pomorosso har høstet såvel nationale som internationale anerkendelser. Den modtager næsten altid tre glas i Gambero Rossos, og Robert Parker og Wine Spectator rater den typisk over 90 point.

De fire Coppo brødre, Piero, Gianni, Paolo og Roberto overtog familieejendommen i 1984. Med en blanding af ungdommeligt mod, entusiasme og sunde traditioner gav de sig i kast med at forny huset stil og renommé. De beplantede nogle af markerne med internationale sorter som Cabernet Sauvignon og Chardonnay, men holdt fast naturligvis fast i signatur-druerne Moscato og Barbera.
Nye kældre og omfattende investeringer i moderne produktionsudstyr bar efter få år frugt.
Coppos særegne vinøse udtryk består i en imponerende evne til, at forene sødmefuld frugt med rank og aristokratisk, raceren elegance.

Alm. fragt i tidsrummet 8-16 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken derhjemme. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på nærmeste Danske Fragt-central de efterfølgende dage. Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme - dette er dog på eget ansvar. For at lette din planlægning, kan du selv vælge hvilken dag du ønsker leveret, helt op til tre uger frem.

 

Aftenlevering i tidsrummet 16-21 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken derhjemme, i det tidsrum hvor du måske har nemmere ved at være hjemme til at modtage varen. Også her gælder samme vilkår som ovenfor.

 

Erhvervslevering i tidsrummet 8-16 (kr. 79,- gratis over 1.500,-)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

 

Gratis afhentning i Skovlunde (kr. 0,-)
Du har også mulighed for at vælge, at afhente din ordre på vores lagerlokation i Skovlunde. Det er gratis, og du kan afhente din ordre samme dag som ordren er foretaget.

 

Læs mere om vores dag-til-dag forsendelse og sikre levering her

HANDELSBETINGELSER

OBS: Er du allerede tilmeldt, skal du blot lade denne boks være hakket af, ellers afmeldes du kundeklubben og mister dine fordele og opsparede point. Du kan kun opspare og bruge bonuspoint når du handler, hvis du er tilmeldt Grand Cru kundeklubben.