Gratis fragt v/1.500,-

Ellers kun 79,- i fragttillæg.

Personlig kundeservice

Kontakt os på 6266 1120.

Vine du vil elske

Kvalitetsvine fra de bedste vinhuse.

Bestil inden kl. 14.00

Modtag din bestilling næste hverdag.

Vi anbefaler

Find den helt rigtige sommervin

Få dit grillmåltid til at sidde lige i skabet med årets populære grill-smagekasse

Værsgo - det bliver ikke nemmere! Smagekasse leveret lige til døren med 12 udvalgte grillvine nøje udvalgt af vores dygtige sommelierer med henblik på at kunne matche sommerens mange kulinariske indslag på grillen.

Oplev den her

Årets sommervin er fra New Zealand

Fincher & Co. er suveræn Sauvignon Blanc fra New Zealand. Man skal kunne smage, hvor vinen kommer fra. Den skal have renhed, struktur, mineralitet og balanceret syre. Netop det, der kendetegner en seriøs Sauvignon Blanc frem for de sødlige vingummi-vine.

Oplev den her

Klassisk rosé-elegance fra Provence

En rosévin må gerne have kant og kompleksitet. Måske har du haft svært ved at finde lige præcis den rosé, der på samme tid rammer det ­sommerlige, lette og frugtige udtryk, men som også har en vis kompleksitet og elegance? Så kunne denne Provence-rosé fra Chateau de Bertrands sagtens være svaret på din favorit-rosé i den kommende sommer.

Oplev den her

Sommerens vinoplevelser

Modtag de bedste vintilbud fra Theis Vine

- og deltag samtidig i vores månedlige lodtrækning om en lækker smagekasse med 12 flasker vin.  Ved tilmelding til vores nyhedsbrev modtager du skræddersyet relvant markedsføring fra Theis Vine. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

En blog om vin, mad og det midt imellem

Grevinden af Ghizzano

Grevinden af Ghizzano

Hun er ikke en helgen, og hun er ikke en frelser. Men der er alligevel noget helt særligt over den udstråling, der omslutter Grevinde Ginevra Venerosi-Pesciolini, og den påvirkning hun har på menneskerne omkring hende. Hun er ikke blot en kvindelig vinmager - hun er en respekteret dame, der er enormt ydmyg og samtidig usædvanligt karismatisk.
Læs mere
Klimavenlig vin

Klimavenlig vin

Den franske betegnelse Haute Valeur Environmentale (HVE) viser, at en vin er bæredygtig og klimavenlig. Chateau Bertrands, Guy Charlemagne og Jean Michel Guillon er blot tre af de producenter, der lever op kravene for at bruge betegnelsen.
Læs mere
2017 - topårgang for hvid Bourgogne

2017 - topårgang for hvid Bourgogne

Et samlet overblik over de hvide Bourgogne-vine fra 2017 afslører, at resultatet er fremragende. Nogle kritikere sammenligner med den eminente 2014-årgang - og de fleste er enige om, at 2017 er noget af det bedste siden årtusindskiftet.
Læs mere

Vine fra de bedste producenter

Køb din vin online hos Theis Vine - indbydende vinoplevelser fra hele verden!

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsvin inden for både rødvin, hvidvin, rosévin samt Champagne og mousserende vine.

Siden virksomhedens start i 1994 har vi haft egen import af alle vine fra nogle af verdens førende vinproducenter, hvilket betyder direkte salg til dig som kunde uden fordyrende mellemled. Vores mangeårige kontakt og relationer til vinhusene samt vores kompromisløse krav til kvalitet sikrer dig den bedst mulige vinoplevelse til prisen.

Vores hovedfokus og absolutte speciale er Bourgogne-vin fra de allerbedste producenter, men også vine fra Bordeaux, Ribera del Duero, Priorat, Piemonte og Toscana samt spiritus har en stor plads i vores portefølje. Vinene er nøje udvalgt fra førsteklassesproducenter, så du altid er sikret et meget højt bundniveau, hvis du køber din vin hos Theis Vine.

Alle vores vine ligger på et klimatiseret lager, og vi benytter kun de absolut bedste transportudbydere i Danmark. Dermed sikrer vi, at du får de bedste vine fra hele verden leveret problemfrit lige til døren. Vi leverer i hele Danmark indenfor 1-2 arbejdsdage, og tilbyder selvfølgelig udvidet returret på 30 dage samt tilfredshedsgaranti.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores verden af fortryllende vinoplevelser.