Absolut verdensklasse

Champagne Brut Origine

299,95 kr
249,95 kr
KØB DEN HER
Bordeaux med ren Margaux-finesse

D de Dauzac 2016 Chateau Dauzac

199,95 kr
119,95 kr
KØB DEN HER
Årets sommervin skaber sommergriller

Sauvignon Blanc 2017 Fincher & Co.

159,95 kr
99,95 kr
KØB DEN HER
Testvinder “Årets bedste rosé over 100 kr."

Côtes de Provence Rosé 2018

179,95 kr
139,95 kr
KØB DEN HER
Helstøbt potent Ribera del Duero

Cepa 21 Ribera del Duero 2015

189,95 kr
159,95 kr
Køb den her

En Primeur

Vores personlige favoritter

Rosédrømme med sommerlig charme

12 eventyrlige rosé-oplevelser spækket med røde bærfrugter og sommerlig charme venter på at give dig nogle uforglemmelige rosé-stunder på altanen og terrassen.

Oplev dem her

Klassisk tør og elegant Riesling

Denne Riesling Trocken er frisk, tør og elegant med en fin syre og nuancer af tropisk frugt, æble, melon og abrikos. Druerne kommer fra flere af ejendommens marker i Rheingau.

Oplev den her

Fra folkene bag Aalto - Preludio 2015

Endelig på lager igen - den storsælgende Preludio udbydes nu til salg så længe lager haves - sidst udsolgt på få uger. Oplev Aalto's luksusprojekt med deres unikke andenvin.

Oplev den her

Årets ultimative roséoplevelser

Modtag de bedste vintilbud fra Theis Vine

- og deltag samtidig i vores månedlige lodtrækning om en lækker smagekasse med 12 flasker vin.  Ved tilmelding til vores nyhedsbrev modtager du skræddersyet relvant markedsføring fra Theis Vine. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

En blog om vin, mad og det midt imellem

Bordeaux årgang 2018

Bordeaux årgang 2018

En årgang med kraftfulde og robuste vine, der rummer en frisk og elegant undertone. Cabernet Franc ydede måske sine bedste resultater nogensinde, i en årgang, der bærer præg af en helt usædvanlig vejrudvikling og af et exceptionelt niveau i det...

Læs mere
Rosévin der kan mere og gør mere

Rosévin der kan mere og gør mere

Theis Vines nye rosévine har allerede markeret sig som noget af det mest interessante i denne forårs- og sommersæson. Vi har mødt direktør Anthony Carfantan fra Provence Rosé Group.

Læs mere
Hvornår skal man dekantere en vin?

Hvornår skal man dekantere en vin?

Hvad er dekantering og hvad betyder det helt nøjagtigt at dekantere en vin? Ordet ”at dekantere” betyder at skille ad, og det anvendes først og fremmest ved vine som har bundfald.

Læs mere

Indbydende vinoplevelser fra hele verden

Køb din vin online hos Theis Vine - indbydende vinoplevelser fra hele verden!

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsvin inden for både rødvin, hvidvin, rosévin samt Champagne og mousserende vine.

Siden virksomhedens start i 1994 har vi haft egen import af alle vine fra nogle af verdens førende vinproducenter, hvilket betyder direkte salg til dig som kunde uden fordyrende mellemled. Vores mangeårige kontakt og relationer til vinhusene samt vores kompromisløse krav til kvalitet sikrer dig den bedst mulige vinoplevelse til prisen.

Vores hovedfokus og absolutte speciale er Bourgogne-vin fra de allerbedste producenter, men også vine fra Bordeaux, Ribera del Duero, Priorat, Piemonte og Toscana samt spiritus har en stor plads i vores portefølje. Vinene er nøje udvalgt fra førsteklassesproducenter, så du altid er sikret et meget højt bundniveau, hvis du køber din vin hos Theis Vine.

Alle vores vine ligger på et klimatiseret lager, og vi benytter kun de absolut bedste transportudbydere i Danmark. Dermed sikrer vi, at du får de bedste vine fra hele verden leveret problemfrit lige til døren. Vi leverer i hele Danmark indenfor 1-2 arbejdsdage, og tilbyder selvfølgelig udvidet returret på 30 dage samt tilfredshedsgaranti.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores verden af fortryllende vinoplevelser.

Vin - kæmpe udvalg i vine online fra hele verden - Theis Vine