Vi har i år hentet tre nye roséhuse hjem fra Provence, der lever op til den kompromisløse kvalitet, som vi jagter, og som scorer højt på fashionabelt udtryk, økologisk bæredygtighed og fyldig rosé-klassicisme. For der er noget særligt over Provence.

Årets rosévine er fra Provence
Ultimate Provence 2018

Lokkende udtryk og overbevisende smag.
Lokkende udtryk og overbevisende smag.

159,95 DKK
KØB DEN HER
Friponne - IGP Maures Rosé 2018

Simpel og autentisk kan godt smage af mere
119,95 DKK
KØB DEN HER
Pigeonnier Rosé - Côtes de Provence

Simpel og solid økologisk rosé fra Provence.
149,95 DKK
KØB DEN HER
Côtes de Provence Rosé 2018

Klassisk rosé-elegance fra Provence.
159,95 DKK
KØB DEN HER

Det sydfranske område pirrer sanserne med lækre dufte, formidabel smag, det særlige lys og den vidunderlige fornemmelse af solens stråler. Ultimate Provence er et af de roséhuse, der har slået os fuldstændig omkuld – og vi vil gå så langt som til at kalde den ”den ultimative rosévin”. Det gælder både dens inciterende duft, den elegante smag og den flotte, pompøse flaske, den kommer i.

Til dem, der er mere til den økologiske stil, bæredygtige filosofi og varmt og sommerligt udtryk, kan vi præsentere vores økologiske rosévine fra Domaine Saint Roux, som har skabt de flotte roséer Le Pigeonnier og Friponne. Og endelig byder vi på en stilren og stram rosé fra Domaine Bertrand, der ikke blot er fra Provence – her er der tale om en ultraklassisk Provence-rosé.

Ultimate Provence

Ultimate er den ultimative rosé - skabt til årstiden, hvor hver dag kan være en fest, hvor eftermiddagen indbyder til selskab, og hvor aftenerne bliver så lange, at timerne bliver små.

Ultimate Provence er en rosé-nyhed, der vil meget mere, kan meget mere og gør meget mere, end du normalt oplever fra en rosévin. Den har en overvældende powerfuld frugt og masser af blomsteragtige aromaer, der er med til at give en smagseksplosion, der rundes af med fine noter af hvid peber.

Smagsmæssigt er Ultimate trendy som bare pokker - og stadig så klassisk i sit udtryk, at den ikke går af vejen for at blive sat på samme bord som oldefars gamle whisky-karaffel. Den giver sine unge fans et skud klassisk dekadence - og sine mere modne tilhængere et ungdommeligt blik i øjnene.

Saint Roux er organisk rosé, der er naturlig, autentisk og ­nærværende, og som ­forstærker sit eget udtryk, så den rammer en perfekt balance mellem fylde og friskhed, natur og mennesker.

Saint Roux frembringer ikke blot smukke rosévine, men ­gemmer over en hel verden, hvor man lever af og med respekt for naturen. På Saint Roux kan du fx gå tur i ­stedets økologiske køkkenhaver, som ­leverer grønt til både ­gourmetrestaurant og hotel, eller en tur i ­dyrefolden, hvor gedernes friske mælk hentes og forvandles til hjemmelavede gedeoste. På Saint Roux behandles vine, grøntsager og dyr ­med en dyb respekt for naturen og stedets røde jord.

Saint Roux Pigeonnier er simpel og solid organisk rosé fra Provence.
Saint Roux Friponne er øko-certificeret rosévin på aldeles højt niveau.

Klassisk rosé-elegance fra Provence med kompleksitet og elegance, og som samtidig rammer det sommerlige, lette og frugtige udtryk.

En rosé-vin må gerne have kant og kompleksitet. Måske har du haft svært ved at finde lige præcis den rosé, der på samme tid rammer det ­sommerlige, lette og frugtige udtryk, men som også har en vis kompleksitet og elegance? Så kunne denne Provence-rosé fra Chateau de Bertrands sagtens være svaret på din favorit-rosé i den kommende sommer.

Baseret på druesorterne Grenache Noir og Cinsault er dette en klassisk og flot rosé-vin, der smagsmæssigt spænder fra lyse frugter som fersken og pære og over til de mere eksotiske og fyldige frugtfornemmelser. Den er fuld af finesse med spændende små nuancer, der ender i en mineralsk finish med et elegant strejf af Middelhavets salte vinde.

Del dit ultimative rosé-moment med os på Instagram

#ULTIMATEPROVENCE    #ROSÉRUTEN    @THEISVINE

Del dit ultimative rosé-moment på Instagram, og deltag i den månedlige lodtrækning om en 3 liters Ultimate rosé. Vi udtrækker 6 vindere i perioden april-september 2019. Vinderne kontaktes direkte af Theis Vine. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.