Da familien Garzaro i 1912 erhvervede sig Château Le Prieur i byen Baron i Entre-Deux Mers var det begyndelsen på et vineventyr, som i årene efter udviklede sig til et omfattende foretagende med besiddelser i både Pomerol, Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Entre-Deux-Mers og i selve Bordeaux-appellationen.
Familievirksomheden ledes i dag af 4. generation, Pierre-Etienne, Jean-David og Silvain Garzarro. De arbejder med de klassiske rødvinsdruer merlot, cabernet franc og cabernet sauvignon. Derudover produceres både hvidvin og mousserende vin.
Garzaro har adgang til nogle af de bedre Bordeaux-terroirer, som dyrkes efter bæredygtige principper og med begrænset brug af sprøjtemidler.
Da familien Garzaro i 1912 erhvervede sig Château Le Prieur i byen Baron i Entre-Deux Mers var det begyndelsen på et vineventyr, som i årene efter udviklede sig til et omfattende foretagende med besiddelser i både Pomerol, Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Entre-Deux-Mers og i selve Bordeaux-appellationen.
Familievirksomheden ledes i dag af 4. generation, Pierre-Etienne, Jean-David og Silvain Garzarro. De arbejder med de klassiske rødvinsdruer merlot, cabernet franc og cabernet sauvignon. Derudover produceres både hvidvin og mousserende vin.
Garzaro har adgang til nogle af de bedre Bordeaux-terroirer, som dyrkes efter bæredygtige principper og med begrænset brug af sprøjtemidler.