Bonusopsparing og andre fordele

Theis Vine Grand Cru klub er et gratis medlemskab som giver dig en masse fordele som kunde.

Udover fordele som optjening af bonuspoint* som kan benyttes som rabat på fremtidige ordrer og udvidet returret, vil du som Grand Cru medlem også modtage særlige medlemstilbud fra Theis Vine, info om unikke arrangementer som temasmagninger, winemakers dinners og andet, samt modtage nyheder fra vinens verden og anmeldelser på vores vine.

Som Grand Cru medlem vil du ofte få mulighed for at ‘tyvstarte’ på vores udsalg før alle andre, og dermed sikre dig de bedste tilbud og dine favoritter til særligt fordelagtige priser.

Meld dig ind som Grand Cru medlem i dag - det betaler sig!

*Bonusopsparing:

Der optjenes 2,5% i bonus på din totale ordre, som kan benyttes på en valgfri senere online ordre. Bonusopsparing gælder dog ikke på køb af vine en primeur, såsom forsalg af Bordeaux og lignende. Se på den enkelte varer om du optjener bonus på den. Bemærk: Husk at benytte din profil der er tilmeldt Grand Cru-klubben for at optjene bonuspoint.

Afmelding:

Ved afmelding af klubmedlemskabet eller Theis Vine nyhedsbrev, som er en forudsætning for Grand Cru medlemskab, ophører muligheden for optjening af bonuspoint, og evt. ubenyttede optjente bonuspoint bortfalder.