Ejer:

Theis Vine ApS
Charlottenlund Stationsplads 7
2920 Charlottenlund
Danmark
Tel: +45 62 66 11 20
E-mail: post@theis-vine.dk

På denne side beskriver vi politikken omhandlende cookies og persondata, som opsamles og behandles via vores cms-system og tilknyttede it-systemer. Data opsamles ved samhandel med Theis Vine ApS og ved anvendelse af theis-vine.dk, nyhedsbreve, konkurrencer, formularer, analyseprogrammer og andre tilsvarende løsninger, som bruges til betjening af og kommunikation med kunder og brugere, der er i kontakt med Theis Vine ApS.

Personoplysningerne registreres hos Theis Vine ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål eller sælge dem videre.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Personoplysninger

Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person, som er afgivet ved køb eller ved registrering til nyhedsbrev og som Grand Cru-medlem. Theis Vine ApS har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Alle køb på theis-vine.dk registreres og opbevares fortroligt sammen med dine personlige præferencer og aktiviteter på theis-vine.dk og i forhold til vores nyhedsbreve.

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes, når du f.eks. foretager et køb på theis-vine.dk, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller udfylder en formular. De indsamlede personoplysninger anvendes til at levere den nødvendige service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne anvendes også til at opnå et større kendskab til vores kunder og andre interessenter - bl.a. med det formål at levere relevant og vedkommende markedsføring og skræddersyet indhold på theis-vine.dk.

Theis Vine ApS indsamler og behandler følgende typer af oplysninger

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer eller mobile enhed, dit IP-nummer, geografiske placering, samt hvilke sider og produkter du klikker på (dine interesser og præferencer).

I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil ved at markere accept af vores vilkår for behandling af personoplysninger og selv indtaster eller udleverer informationerne til Theis Vine ApS, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, evt. firmanavn, placering af forsendelse og oplysninger om dine køb hos os.

Ved dit samtykke må Theis Vine ApS:

  • registrere de personoplysninger, som er afgivet i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og medlemskab som Grand Cru- medlem
  • registrere oplysninger om køb, som foretages på theis-vine.dk
  • registrere forbrugerens aktivitet i nyhedsbreve og på theis-vine.dk
  • registrere oplysninger om dine favoritvine
  • må overdrage de registrerede oplysninger i krypteret form til Theis Vine ApS’ databehandlere som f.eks. Facebook, Google, Juhlsen og Loyaltii, som på baggrund af disse oplysninger kan levere relevante og målrettede tilbud på deres respektive platforme til forbrugeren i markedsføringsøjemed

Theis Vine ApS sælger, overdrager eller på anden måde videregiver aldrig de registrerede personoplysninger til tredjeparter. Formålet med registreringen af de personlige oplysninger er ene og alene:

  • at højne brugeroplevelsen på theis-vine.dk med henblik på optimering af brugerflade, varesortiment og relevante skræddersyede tilbud
  • formidling af de mest relevante og interessante tilbud på theis-vine.dk baseret på tidligere køb, aktiviteter og interesser
  • at optimere vores kundeservice og købsoplevelsen ved opbevaring af tidligere køb, således at Theis Vine ApS nemmere kan være behjælpelig ved reklamationer og returnering af varer
  • at administrere Grand Cru-medlemskab
  • at administrere tilmeldinger til nyhedsbreve

Kontakt vedr. personlige oplysninger

Du har altid mulighed for og ret til at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan som forbruger gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet dine oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU’s Persondataforordning.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig, eller ønsker dem slettet, bedes du rette henvendelse til os på post@theis-vine.dk eller ved at kontakte Theis Vine ApS på telefon 62 66 11 20. Er de registrerede oplysninger forkerte, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Markedsføringssamtykke

Ved afgivelse af markedsføringssamtykke accepterer du, at Theis Vine ApS kan sende dig e-mails eller anden form for digital kommunikation med information om gode vintilbud, konkurrencer, vinarrangementer, vintips, madopskrifter og meget mere.

Du kan altid tilbagekalde dit afgivne markedsføringssamtykke ved at klikke på linket i alle nyhedsbreve eller ved henvendelse til Theis Vine ApS på post@theis-vine.dk eller telefon 62 66 11 20.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, bedes du kontakte Theis Vine ApS på telefon 62 66 11 20 eller på post@theis-vine.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr.

Anvendelse af cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser med det formål at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der lagres ingen personlige oplysninger i vores cookies, og de er fri for virus. Cookies ligger på din egen computer eller mobile enhed som en hjælp til dig selv, idet de bruges til at kunne præsentere dig for de hjemmesider, du besøger ofte. Cookies hjælper os med at blive klogere på din anvendelse af theis-vine.dk og på, hvordan hjemmesiden benyttes med henblik på at optimere brugeroplevelsen. Anvendelsen af cookies kan også være nødvendige for at kunne levere en bestemt funktionalitet eller service på hjemmesiden.

Cookies fungerer på den måde, at de sender data mellem browser og webserver (der, hvor hjemmesiden ligger fysisk placeret) og udveksler informationer om f.eks. brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden anvendes. Cookies har mange anvendelsesmuligheder og klassificeres som 1. part eller 3. part cookies afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som f.eks. theis-vine.dk.

Sådan sletter du cookies

Du kan altid slette cookies fra din browser – du finder en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies på din computer eller mobile enhed, har du selvfølgelig mulighed for at blokere dem. Se denne vejledning for at blokere cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad anvender vi cookies til på theis-vine.dk?

Theis-vine.dk anvender cookies til en lang række tekniske funktionaliteter med henblik på at skabe den optimale brugeroplevelse, samt trafik- og brugermåling. Disse cookies gør os i stand til at analysere din anvendelse af theis-vine.dk, så vi løbende kan optimere brugeroplevelsen. De indsamlede data gør os i stand til at evaluere din brug af theis-vine.dk og til at indsamle data på hjemmesiden, som hjælper os med at levere serviceydelser relateret til hjemmesideaktivitet og internetbrug.

Vi overfører også disse oplysninger til 3. parts leverandører, hvor dette enten er påkrævet ved lov, eller hvor disse 3. parter behandler de indsamlede oplysninger på vegne af Theis Vine ApS. Du kan blokere for anvendelsen af cookies ved at vælge denne indstilling på din browser. Blokering af cookies kan forårsage en ringere brugeroplevelse på vores hjemmeside, da visse funktioner ikke vil kunne fungere uden anvendelsen af cookies.