Årets ultimative roséoplevelser

Vi har i år hentet tre nye roséhuse hjem fra Provence, der lever op til den kompromisløse kvalitet, som vi jagter, og som scorer højt på fashionabelt udtryk, økologisk bæredygtighed og fyldig rosé-klassicisme. For der er noget særligt over Provence. Du har mulighed for at opleve disse kompromisløse rosévine på "Roséruten" rundt om på de lækreste restauranter, solbeskinnede terrasser og smukkeste beliggenheder i Danmark.

Roséruten 2019 i Danmark

Kort over roséruten

Her finder du dit ultimative rosé-moment:

Salling Rooftop Aarhus
Restaurant Kiin Kiin, København
SEA by Kiin Kiin, København
The Ricemarket, København
Chai Wong, Frederiksberg
Kiin Kiin Tok Tok, København
Hos Otto, Frederiksberg
Un Mercato, København
NIMB Rooftop, København
Axel Guldsmeden Hotel, København
Salling Rooftop Aalborg
Hotel d`Angleterre Terrassen Marchal, København
Restaurant Grøften, København
Bay Frost Kaffebar, Bornholm
Fleisch, København
Nærvær, København
Guldsmeden Manon Les Suites, København
Restaurant Strejf, Helsingør
Kiin Kiin Bao Bao, København
Babette Guldsmeden Hotels, København
Kokkedal Slot Copenhagen
Brøndums Hotel, Skagen
Dyvig Badehotel, Nordborg
Sønderho Kro, Fanø
Hr Jessen Cafe-Steak-Vinbar, Sønderborg
Hyttefadet, Skagen
Restaurant VeVe, København
Kiin Kiin To To Valby
Tisvilde Kro, Tisvildeleje

Del dit ultimative rosé-moment på Instagram med

#ULTIMATEPROVENCE        #ROSÉRUTEN        @THEISVINE

Del dit ultimative rosé-moment på Instagram, og deltag i den månedlige lodtrækning om en 3 liters Ultimate Provence rosé. Vi udtrækker 5 vindere i perioden april-august 2019. Vinderne kontaktes direkte af Theis Vine. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Man skal være 18 år for at deltage. Med udgangen af august trækker vi vinderen af Rosérutens hovedpræmie: En tur ned til Ultimate Provence’ nyistandsatte ejendom, hvor der udover ”state of the art”-vinproduktion også er luksushotel, gourmetrestaurant og 360 graders udsigt fra den gigantiske tagterrasse, hvor der året rundt er DJ’s, live musik og rosévin i store flasker.

Der trækkes én vinder af hovedpræmien blandt de delte rosémoments på Instagram, som er tagget med #ultimateprovence #roséruten @theisvine. Vinderen modtager en tur til Ultimate Provence på tre dage, to overnatninger inkl. transport og forplejning. Vinderen vælger rejsedatoer i samarbejde med Theis Vine, og afrejsen skal ske indenfor et 1. Værdi ca. kr. 18.000,- Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Man skal være 18 år for at deltage.

Oplev årets rosévine fra Provence lige her:

Det sydfranske område pirrer sanserne med lækre dufte, formidabel smag, det særlige lys og den vidunderlige fornemmelse af solens stråler. Ultimate Provence er et af de roséhuse, der har slået os fuldstændig omkuld – og vi vil gå så langt som til at kalde den ”den ultimative rosévin”. Det gælder både dens inciterende duft, den elegante smag og den flotte, pompøse flaske, den kommer i.

Til dem, der er mere til den økologiske stil, bæredygtige filosofi og varmt og sommerligt udtryk, kan vi præsentere vores økologiske rosévine fra Domaine Saint Roux, som har skabt de flotte roséer Le Pigeonnier og Friponne. Og endelig byder vi på en stilren og stram rosé fra Domaine Bertrand, der ikke blot er fra Provence – her er der tale om en ultraklassisk Provence-rosé.

Ultimate Provence rosé

Ultimate Provence - Côtes de Provence Rosé 2018

OPLEV DEN HER
Ultimate Provence rosé

Friponne - IGP Maures Rosé 2018

OPLEV DEN HER
Ultimate Provence rosé

Pigeonnier Rosé - Côtes de Provence 2018

OPLEV DEN HER
Ultimate Provence rosé

Côtes de Provence Rosé 2018

OPLEV DEN HER

Ultimate Provence

Ultimate er den ultimative rosé - skabt til årstiden, hvor hver dag kan være en fest, hvor eftermiddagen indbyder til selskab, og hvor aftenerne bliver så lange, at timerne bliver små.

Ultimate Provence er en rosé-nyhed, der vil meget mere, kan meget mere og gør meget mere, end du normalt oplever fra en rosévin. Den har en overvældende powerfuld frugt og masser af blomsteragtige aromaer, der er med til at give en smagseksplosion, der rundes af med fine noter af hvid peber.

Smagsmæssigt er Ultimate trendy som bare pokker - og stadig så klassisk i sit udtryk, at den ikke går af vejen for at blive sat på samme bord som oldefars gamle whisky-karaffel. Den giver sine unge fans et skud klassisk dekadence - og sine mere modne tilhængere et ungdommeligt blik i øjnene.

Lokkende udtryk, forførende
bouquet og overbevisende smag.

Saint Roux

Organisk rosé, der emmer af autencitet.

Saint Roux er organisk rosé, der er naturlig, autentisk og nærværende, og som ­forstærker sit eget udtryk, så den rammer en perfekt balance mellem fylde og friskhed, natur og mennesker.

 Saint Roux frembringer ikke blot smukke rosévine, men ­gemmer over en hel verden, hvor man lever af og med respekt for naturen. På Saint Roux kan du fx gå tur i ­stedets økologiske køkkenhaver, som ­leverer grønt til både ­gourmetrestaurant og hotel, eller en tur i ­dyrefolden, hvor gedernes friske mælk hentes og forvandles til hjemmelavede gedeoste. På Saint Roux behandles vine, grøntsager og dyr ­med en dyb respekt for naturen og stedets røde jord.

Saint Roux Pigeonnier er simpel og solid organisk rosé fra Provence. Saint Roux Friponne er øko-certificeret rosévin på aldeles højt niveau.

Chateau de Bertrands

Klassisk rosé-elegance fra Provence med kompleksitet og elegance, og som samtidig rammer det sommerlige, lette og frugtige udtryk.

 En rosé-vin må gerne have kant og kompleksitet. Måske har du haft svært ved at finde lige præcis den rosé, der på samme tid rammer det ­sommerlige, lette og frugtige udtryk, men som også har en vis kompleksitet og elegance? Så kunne denne Provence-rosé fra Chateau de Bertrands sagtens være svaret på din favorit-rosé i den kommende sommer.

Baseret på druesorterne Grenache Noir og Cinsault er dette en klassisk og flot rosé-vin, der smagsmæssigt spænder fra lyse frugter som fersken og pære og over til de mere eksotiske og fyldige frugtfornemmelser. Den er fuld af finesse med spændende små nuancer, der ender i en mineralsk finish med et elegant strejf af Middelhavets salte vinde.

Klassisk rosé-elegance
fra Provence.