Winemakers Dinner

Eksklusive vinmiddage med gastronomiske indslag og udsøgte topvine. Theis Vines Winemakers Dinner er en enestående mulighed for at møde spændende vinmagere og smage deres vine på udvalgte toprestauranter. Mad og vin hænger uløseligt sammen, og når man kan få lov til at opleve de skønneste vine akkompagneret af gastronomi på højt plan og vinmageren personligt, er der store oplevelser i vente.

Kom helt tæt på vinhusene

Mad og vin hænger uløseligt sammen, og når man kan få lov til at drikke de skønneste vine serveret til den skønneste mad, er der store oplevelser i vente. Dem har vi hos Theis Vine en lang tradition for at stable på benene, og da vi ved, hvor glade vores kunder er for at tage del i disse vinøse og kulinariske højdepunkter, fortsætter vi naturligvis med at arrangere dem.

Takket være vores samarbejde med nogle af de bedste vinhuse i verden har vi mulighed for løbende at invitere til spændende Winemaker’s Dinners med præsentation af stor vin kombineret med stor madkunst på særligt udvalgte restauranter.

Arrangementer hele året rundt

Producenter og winemakere fra domainer og topslotte i Bourgogne, Bordeaux, Piemonte, Spanien og mange andre vinproducerende områder rejser med glæde til Danmark for at præsentere det ypperste af det, deres vinhuse formår. Således kommer man til disse vinmiddage helt tæt på menneskene bag vinene og får historien om fremstillingen af de unikke flasker, samtidig med man smager og nyder indholdet af dem. 

Nye arrangementer er på tegnebrættet, så vi kan kun opfordre til, at man følger med her på theis-vine.dk eller på Facebook. Selvfølgelig fortæller vi også om de kommende Winemaker’s Dinners i vores nyhedsmails, så modtager du dem ikke, er det en god idé at tilmelde dig nu.

Vinsmagninger

Vi arrangerer også vinsmagninger - både i vores butik i Charlottenlund og i andre sammenhænge. Ikke mindst vores årlige smagning på Børsen med vinene fra den nyeste Bordeaux-årgang er legendarisk og stærkt eftertragtet. Vi glæder os til at se dig til et af vores kommende arrangementer.

Aktuelle Winemakers Dinner i København

Vi har pt. flere spændende arrangementer i København, og mange flere i støbeskeen.

Domaine de Bellene Winemakers Dinner

Oplev Bourgogne-specialisten Nicolas Potel fra det fantastiske Bourgogne-vinhus Domaine de Bellene på restaurant Salon i København. Nu har du en enestående mulighed for at møde og opleve Bourgogne-specialisten Nicolas Potel fra det fantastiske Bourgogne-hus Domaine de Bellene. Helt eksklusivt har Theis Vine inviteret Nicolas Potel til København, hvor han denne aften på Salon i Bredgade i København vil fortælle og præsentere sine vine ledsaget af overdådige gastronomiske indslag.

Køb din billet her

Champagne, Østers & Kanalrundfart

Skift fyraftensfadøl ud med champagne, østers og sejlads i Københavns kanaler. Theis Vine byder på to slags østers med to glas Champagne fra Mandois særligt udvalgt af deres sommelierer. Sejladsen varer cirka en time og undervejs får I en guidet tur rundt i Champagne Mandois’ boblende univers. Og så kan du naturligvis købe flasker fra Mandois’ sortiment til attraktive priser, for eksempel rosé og vintage champagne fra øverste hylde.

Køb din billet her

Ultimate Provence rosé rooftop party på NIMB

Rosévin i stride strømme, Københavns lækreste tagterasse og lækkerier fra Provence. Kom med til fest på toppen af byen, når Theis Vine giver dig Sydfrankrig og Middelhavsstemning midt i hovedstaden! Rosévinen Ultimate Provence, der har lagt restauranter og natklubber ned verden over med sin bredskuldrede stil, elegante udtryk og majestætiske fremtonen, danner rammen om en helt unik Provence-aften. 

Køb din billet her

Winemakers Dinner: Italiensk familiemiddag og Toscanervine fra Tenuta Di Ghizzano

Italiensk aften i selskab med vinmager og grevinde Ginevra og hendes flotte Supertoscanere flankeret af otte retters italiensk dele-menu fra The Market – Italian. Det hele serveres helt ekstraordinært i Theis Vines imponerende palæ af en butik i Charlottenlund. Aftenens økologiske Toscanavine fra Tenuta de Ghizzano præsenteres af grevinden selv, som fortæller om sin vingård Tenuta di Ghizzano.

Køb din billet her

Bourgogne-middag
på Marchal

Få en helt unik mad- og vinoplevelse, når Theis Vine og Marchal inviterer til bourgogneaften med vinhuset Domaine de Bellene. Aftenen foregår i de smukke rammer på D’Angleterres et-stjernede restaurant Marchal. Både vin, værtskab og menu er skræddersyet til aftenen, hvor der er fokus på vintjenerens arbejde med det gode værtskab - at sætte rammen for en aften, hvor vinvalg, menu og stemning går op i en højere enhed og er stjerner værd.

Køb din billet her

Aktuelle Winemakers Dinner i Aarhus

Der er pt. ingen arrangementer i Aarhus.