WSET vinuddannelse

Hos Theis Vine finder vi det naturligt, at vi som Fine Wine specialist og landets førende udbyder af Bourgogne, også tilbyder WSET kurser i vores smukke omgivelser i Charlottenlund. Vores unikke udvalg af kvalitetsvine giver os rig lejlighed til at tage vores deltagere med på en rejse rundt i vinens fortryllende verden.

Theis Vinakademi

Hos Theis Vine er vores underviser WSET Certified Educator, en af verdens mest prestigefyldte certificeringer, når det kommer til vinøs undervisning. Vi tilbyder spændende kurser der både udfordrer og overrasker vores deltagere. For medlemmer af vores Grand Cru klub tilbydes WSET kurserne Level 1, 2 og 3 Awards in Wine hvorefter man kan tilmelde sig til Level 3 Awards in Wine Theis Vinakademi udbyder Level 1, 2 og 3 For Horeca samt for liebhavere (som en del af Kurserne tilbyder vi en billig billet til en tema smagning).

WSET kurser på niveau 1, 2 og 3

For medlemmer af vores Grand Cru klub tilbydes WSET kurserne Level 1, 2 og 3 Awards in Wine hvorefter man kan tilmelde sig til Level 3 Awards in Wine. Theis Vinakademi udbyder Level 1, 2 og 3 for Horeca samt for liebhavere.

Kurserne dækker vinens verden og gennemgår produktionsmetoder, klima, stilarter, samt smagningsteknik og meget mere. De er opbygget således, at man gradvist går i dybden med alle emner, jo højere niveau man tager.

Vores underviser

Jon Christensen er Dip WSET samt WSET Certified Educator, og har desuden været vindommer for International Wine and Spirits Competition (IWSC) siden 2009. Tidligere har Jon i 5 år, været Head Educator i Dubai for MMI APP som i 2014 blev shortlisted til Riedel Award for bedste nye internationale APP. Jon har undervist i vin og spiritus i mere end 10 år.

Historien bag WSET

Wine and Spirits Education Trust (WSET) blev grundlagt i 1969 og har til formål at uddanne folk indenfor vin- og spiritusbranchen. Frem til 1977 var uddannelsen kun tilgængelig i England, men er i dag tilgængelig i mere end 70 lande og er internationalt anerkendt. Sidste år tog mere end 70.000 personer en WSET eksamen.

WSET er en non-profit organisation og har til formål at uddanne branchen samt udbrede kendskabet til den mangfoldighed der er i vinens verden. Midlerne kommer fra The Vintners’ Company. Trust bestyrelsen er i dag sammensat således, at medlemmerne repræsenterer:

  • The Vintners’ Company
  • Institute of Master of Wine
  • The Wine and Spirits Association of Great Britain
  • The Worshipful company of Distillers

Opbygning af WSET-uddannelserne

Level 1
Level 2
Level 3
Level 4

WSET-uddannelser

WSET level 1 awards in Wine

Dette niveau henvender sig til dem der gerne vil vide lidt mere om vin, helt generelt.
Der behøves ikke forudgående viden for at kunne følge med.

Formålet med kurset
Eksamen
Pris for uddannelsen

WSET level 2 Awards in wine and Spirits

Dette niveau henvender sig til alle med øget interesse for vin. Det anses i branchen som det indledende trin. Der kræves ikke nogen forudgående kvalifikationer for at tilmelde sig.

Formålet med kurset
Eksamen

WSET level 3 Awards in Wine

Det er en forudsætning at man har bestået Level 2 Awards in Wine. Dette niveau henvender sig de meget entusiastiske som ønsker at videreudvikle deres viden om vin.

Formålet med kurset
Eksamen
Pris for uddannelsen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores WSET vinuddannelser, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 6266 1120 eller på post@theis-vine.dk.