Smagekasser
 
Nye smagsoplevelser venter på dig i vores håndplukkede smagekasser spækket med spændende vinoplevelser og ekstra store besparelser. Alle vinene er nøje udvalgte af vores professionelle sommelierer med garanti for vilde vinoplevelser. Smagekasserne leveres direkte til din bopæl hurtigt og problemfrit. Nemmere bliver det ikke.

Det skal ikke være besværligt og uoverskueligt at gå nye veje indenfor vinverdenen. Med vores håndplukkede smagekasser kan du nemt og bekvemt udfordre dine smagsløg og måske finde nye favoritvine. Vores sommelierer udvælger og sammensætter løbende smagekasser med et bredt udvalg af de bedste vine fra bestemte områder, producenter, druesorter eller tematiseret til højtider og årstider.

Vores smagekasser består oftest af 6 eller 12 flasker, hvor der samtidig følger ekstra gode besparelser med i handlen i forhold til vores normale skarpe priser.

Uanset hvilken smagekasse du vælger, er du garanteret en vild vinoplevelse fra nogle af de ... Læs mere bedste vinhuse i verden. Din smagekasse med vin bliver selvfølgelig leveret lige til døren, men du er også meget velkommen til at hente den i vores fysiske butik i Charlottenlund.

Vil du med på en spændende vinrejse?

Læs om Smagekasser

1-3 af 3 produkter
 1. Ribera del Duero - LUKSUSKASSEN (12 fl.)
  Theis Vine
  SpanienCastilla y Leon - Ribera del Duero
  Har du fået smag for Ribera del Duero, skal du naturligvis ikke snydes for det bedste af det bedste. Vi har blandet en kasse med 12 luksusflasker fra nogle af områdets dygtigste producenter.
  Pris v. 1 styk Spar 1.609,45
  4.609,40 2.999,95 DKK
  Læs mere
 2. Ribera del Duero - WEEKENDKASSEN (6 fl.)
  Theis Vine
  SpanienCastilla y Leon - Ribera del Duero
  Vi har blandet en kasse med 6 flotte flasker Ribera del Duero-vine fra nogle af de allerbedste producenter. Kassen giver dig en perfekt introduktion til områdets vine.
  Pris v. 1 styk Spar 529,75
  1.529,70 999,95 DKK
  Læs mere
 3. Ribera del Duero - RESERVA-KASSEN (6 fl.)
  Theis Vine
  SpanienCastilla y Leon - Ribera del Duero
  Har du fået smag for Ribera del Duero, skal du naturligvis også smage det bedste af det bedste. Vi har blandet en kasse med 6 topvine fra nogle af områdets allerbedste producenter.
  Pris v. 1 styk Spar 829,75
  2.829,70 1.999,95 DKK
  Læs mere

Kontakt os