Bodegas Luna Beberide

Bierzo er pt. et af de hotteste distrikter i Spanien. Ligesom Priorat blev revitaliseret af unge vinmagere med pionerånd, har Bierzo været i rivende udvikling i de senere år. Bierzo refererer man ofte til som porten til Galicien.
Geografisk befinder vi os i den nordvestlige del af Spanien. I den lille dal som udgør distriktet Bierzo, laver man hovedsageligt rødvin på den fremragende lokale drue Mencia.
Luna Beberide fremstilles af Alejandro Luna, ved siden af hans arbejde med Paixar – et joint-venture med den legendariske Garcia-familie.Alejandro Luna er egentligt er uddannet jurist, men i 2001 helligede han sig posten ... Læs mere som manager for familiens vingård, der blev grundlagt tilbage i 1987.
Pionerånden skinner igennem i alt hvad Alejandro laver. Således har han brugt fem af gårdens 70 hektarer til at eksperimenter med ca. 30 forskellige klassiske druesorter. De største resultater er dog opnået med distriktets hoved drue, Mencia, fra vinstokke med op til 60 år på bagen.
Filosofien er, at producere vine af højeste kvalitet med respekt for naturen. Her bruges ingen pesticider eller herbicider, og vinene gæres på natur gær. Alle druer håndhøstes og sorteres i en evig stræben efter den højeste kvalitet.
Luna Beberides Mencia har en mørk rubin rød farve. Bouqueten har violer, mineraler og blåbær. Smagen er elegant, fløjlsblød og fyldig, med noter af lakrids og grafit. Essensen af moderne Bierzo.

Lær om Bodegas Luna Beberide

1-3 af 3 produkter
 1. ART...
  Bodegas Luna Beberide
  SpanienCastilla y Leon - Bierzo
  Berlingske
  Jyllands Posten
  Robert Parker92 / 100
 2. Mencia de Bierzo
  Bodegas Luna Beberide
  SpanienCastilla y Leon - Bierzo
  Stephen Tanzer90 / 100
  Winemag.co.za91 / 100
 3. Finca la Cuesta
  Bodegas Luna Beberide
  SpanienCastilla y Leon - Bierzo
  Guía Peñín93 / 100