Domaine Saint Gayan

I James Turnballs bog over Rhônedalens 90 bedste vinproducenter finder man selvfølgelig Domaine Saint Gayan. I Robert Parkers vurdering af, hvem der er dygtigst til at producere Gigondas, nævnes Domaine Saint Gayan naturligvis. Der er ingen tvivl om at denne historiske vingård er blandt de allerbedste i den sydlige Rhônedal.
Historie og kvalitet går hånd i hånd hos Domaine Saint Gayan. Den vitikulturelle historie går hele 11 generationer tilbage i lige linie. Man har altså et unikt erfaringsgrundlag. Mere en halvdelen af vingårdens 37 hektarer er beplantet med vinstokke som er mere end 80 år gamle. Helt tilbage i 1982 ... Læs mere hjemtog vi den første sending fra Saint Gayan. Det var den historiske årgang 1978, som blev en gennembrudsårgang for de tidlige kvalitetsproducenter af Rhône vin . Vores bånd til Domaine Saint Gayan er meget tætte.
Domaine Saint Gayans Côtes du Rhône er sammensat af 65% Grenache, 30% Syrah og 5% Mourvedre.Vinen vinificeres på traditionelle store fade og lagres efterfølgende i 8 måneder, inden den aftappes udenfiltrering.

Læs om Domaine Saint Gayan

1-3 af 3 produkter
 1. Gigondas
  Domaine Saint Gayan
  FrankrigRhône - Gigondas
 2. Cotes du Rhone - Trescartes
  Domaine Saint Gayan
  FrankrigRhône - Cotes du Rhone
 3. Rasteau - Cuvee Ilex
  Domaine Saint Gayan
  FrankrigRhône - Rasteau

Kontakt os