Domaine Saint Gayan
 
En af de bedste Gigondas producenter.

I James Turnballs bog over Rhônedalens 90 bedste vinproducenter finder man selvfølgelig Domaine Saint Gayan. I Robert Parkers vurdering af, hvem der er dygtigst til at producere Gigondas, nævnes Domaine Saint Gayan naturligvis. Der er ingen tvivl om at denne historiske vingård er blandt de allerbedste i den sydlige Rhônedal.

Historie og kvalitet går hånd i hånd hos Domaine Saint Gayan. Den vitikulturelle historie går hele 11 generationer tilbage i lige linie. Man har altså et unikt erfaringsgrundlag. Mere en halvdelen af vingårdens 37 hektarer er beplantet med vinstokke som er mere end 80 år gamle. Helt tilbage i ... Læs mere 1982 hjemtog vi den første sending fra Saint Gayan. Det var den historiske årgang 1978, som blev en gennembrudsårgang for de tidlige kvalitetsproducenter af Rhône vin. Vores bånd til Domaine Saint Gayan er meget tætte.
Domaine Saint Gayans Côtes du Rhône er sammensat af 65% Grenache, 30% Syrah og 5% Mourvedre. Vinen vinificeres på traditionelle store fade og lagres efterfølgende i 8 måneder, inden den aftappes udenfiltrering.

Læs om Domaine Saint Gayan

1-2 af 2 produkter
  1. Gigondas
    Domaine Saint Gayan
    FrankrigRhône - Gigondas
  2. Rasteau - Cuvee Ilex
    Domaine Saint Gayan
    FrankrigRhône - Rasteau

Kontakt os