Winemaker’s Dinner - de største vine til de lækreste retter
 
Eksklusive vinmiddage med gastronomiske indslag og udsøgte topvine

Theis Vines Winemaker’s Dinner er en enestående mulighed for at møde spændende vinmagere og smage deres berømte vine på udvalgte toprestauranter. Mad og vin hænger uløseligt sammen, og når man kan få lov til at drikke de skønneste vine serveret til den skønneste mad, er der store oplevelser i vente. Dem har vi hos Theis Vine en lang tradition for at stable på benene, og da vi ved, hvor glade vores kunder er for at tage del i disse vinøse og kulinariske højdepunkter, fortsætter vi naturligvis med at arrangere dem.

Læs om Winemakers Dinner

Takket være vores samarbejde med nogle af de bedste vinhuse i verden har vi mulighed for løbende at invitere til spændende Winemaker’s Dinners med præsentation af stor vin kombineret med stor madkunst på særligt udvalgte restauranter.

Producenter og winemakere fra domainer og topslotte i Bourgogne, Bordeaux, Piemonte, Spanien og mange andre vinproducerende områder rejser med glæde til Danmark for at præsentere det ypperste af det, deres vinhuse formår. Således kommer man til disse vinmiddage helt tæt på menneskene bag vinene og får historien om fremstillingen af de unikke flasker, samtidig med man smager og nyder indholdet af dem.

Nye arrangementer er på tegnebrættet, så vi kan kun opfordre til, at man følger med her på theis-vine.dk eller på Facebook. Selvfølgelig fortæller vi også om de kommende Winemaker’s Dinners i vores nyhedsmails, så modtager du dem ikke, er det en god idé at tilmelde dig nu.

Ofte er der bare et begrænset antal pladser. Køb derfor billetter, så snart de bliver udbudt. Så er du garanteret en aften med vin og mad af høj, høj klasse.

Vi arrangerer også vinsmagninger - både i vores butik i Charlottenlund og i andre sammenhænge. Ikke mindst vores årlige smagning på Børsen med vinene fra den nyeste Bordeaux-årgang er legendarisk og stærkt eftertragtet. Vi glæder os til at se dig næste gang.

Mauro Molino Winemakers Dinner i København

Torsdag den 23. maj 2019 kl. 19.00 på Restaurant Salon.
DKK 999,00
LÆS MERE HER