Gratis fragt fra 1.499 kr.
Ryd
Menu:

Vinblog

Hvornår skal man dekantere en vin?

Hvad er dekantering og hvad betyder det helt nøjagtigt at dekantere en vin? Ordet ”at dekantere” betyder at skille ad, og det anvendes først og fremmest ved vine som har bundfald.

Læs hele artiklen

Vinen har bobler og prikker på tungen

Hvis du oplever en svagt mousserende effekt i fx en rødvin, og den ligefrem bruser og prikker på tungen, er der gået eftergæring i vinen, og den står ikke til at redde. Læs mere om eftergæring i blogindlægget.

Læs hele artiklen

Undgå at din vin bliver varmeskadet

Undgå ærgrelser og dårlige vinoplevelser. Varme er udover ilt en af vinens værste fjender, idet for høj varme ødelægger vinen og alle dens smagsnuancer. Få tips til at undgå varmeskadet vin i dette blogindlæg.

Læs hele artiklen

Ost og Vin

Ost og vin er et uforligneligt makkerpar, som formår at løfte hinanden op i den gastronomiske himmel – vel at mærke når både vin og ost komplimenterer hinanden på bedste vis. Lær at vælge den rigtig vin til din ost.

Læs hele artiklen

Vin til konfirmationen

Hvilken vin skal man vælge til konfirmationsfesten? Hvilken vin passer til maden, og hvordan vælger man en vin, som alle kan lide? Livets store højdepunkter skal fejres med god mad og lækker vin.

Læs hele artiklen

Din guide til champagne

Hvorvidt en champagne er tør eller sød, afgøres af den mængde dosage, der tilsættes. På etiketten kan man se, hvilken grad af tørhed/sødme vinen har. Bliv klogere på champagne i dette blogindlæg.

Læs hele artiklen

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.