Fragt og levering

Mod længslen der kommer, når man venter på vin, er der ingen medicin.

Derfor bestræber vi os på at vores leveringer sker så hurtigt og effektivt som muligt, så ventetiden minimeres.

Vinene opbevares på vores klimatiserede lager, så du kan trygt bestille fra ældre årgange, uden at frygte skader på vinen.

Bestiller du inden kl. 14, så pakker og sender vi vinen samme dag. En fordel for dem der allerede om formiddagen kan mærke vintørsten melde sig.

Nedenstående leveringsbetingelser gælder kun levering i Danmark. For levering til udlandet, kontakt os inden ordreafgivelse, eller afvent at vi tager kontakt til dig vedrørende pris på levering efter din ordre er afgivet

Post Nord og Danske Fragtmænd bringer ud.

Hos Theis Vine har vi allieret os med Post Nord og Danske Fragtmænd, til at bringe vores vine direkte til din hoveddør. Det har vi gjort, da de i vores optik er Danmarks bedste til at pakker frem hurtigst, sikrest og mest effektivt.

De håndsorterer forsendelserne, så de er sikre på at ingen voldsomme maskiner er for voldsomme med de porøse flasker.

Fri fragt ved køb for min. 1.500 kr.

Vi giver gratis fragt, hvis du køber for minimum 1.500 kr. Alternativt koster det blot 79,- i fragt, for at få din bestilling leveret direkte til døren.

Vi pakker din ordre så hurtigt vi kan!

Vi ved at vin er hårdt at vente på, og derfor bestræber vi os på at få din ordre pakket så hurtigt som muligt. Bestiller du inden kl. 14:00, så pakker vi den samme dag.

Vi må her indskyde, at der kan opstå længere leveringstider i forbindelse med travle perioder, som fx Black Friday og julesalg. Vi arbejder altid så hurtigt vi kan, men selv vinsjæle har deres begrænsninger.

Hos Theis Vine sender vi din ordre samme dag som vi modtager den – blot du bestiller inden kl. 14.00. Bemærk, der kan opstå længere leveringstider i forbindelse med meget travle perioder, som fx Black Friday og op til jul. Vi sender alle indenrigsordrer (danske adresser eksklusiv Grønland og Færøerne) med vores transportører som fx Post Nord og Danske Fragtmænd  fra vores klimatiserede lager.

Leveret til døren eller til afhentning i butikken.

Når du bestiller din vin hos os har du mulighed for at få den leveret lige til døren, eller med afhenting i vores fysiske butik i Charlottenlund.

Transportøren for din bestilling i hånden, i det øjeblik du modtager en faktura fra os. Har du bestilt til afhentning i vores butik, modtager du en mail med bekræftelse herom. Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket og overleveret til fragtmanden.

Levering til privatadresse

Vi tilbyder levering direkte til din privatadresse i tidsrummet 8-16 på alle hverdage dog med forbehold for at der kan opstå forsinkelser fra transportørens side. Hvis du ikke er hjemme, så stilles pakken på et ønsket sted på din adresse - det man også kalder for Flexlevering. Det kan fx være "bagerst i carporten", "i skuret" eller lignende.  Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme – dette er dog på eget ansvar.

Levering i etageejendom

Er du bosiddende i en etageejendom, leverer vi pakken helt op til din lejlighedsdør såfremt der er fri og uhindret adgang til opgangen. Hvis opgangen er aflåst og udstyret med dørtelefon, bedes du angive kode eller bemærkning til chaufføren i kommentarfeltet under "Bestilling".

Levering til erhvervsadresse

Du kan også vælge at få leveret til en erhvervsadresse i tidsrummet 8-16 på alle hverdage. Udover angivelse af virksomhedsadresse og kontaktperson, bedes du påføre afleveringsted under "Andet" under "Hvor må pakken stilles". Her kan du fx skrive "Må afleveres i receptionen" eller "Må stilles indenfor hoveddøren". Levering til erhvervsadresse er gratis ved køb for min. 1.500,-, ellers koster det kun 79,- i fragttillæg at få leveret forsendelsen.

Click & Collect med gratis afhentning i butik

Du kan vælge at afhente din online ordre gratis i vores butik i Charlottenlund beliggende Charlottenlund Stationsplads 7, 2920 Charlottenlund. Ordren kan afhentes i Charlottenlund når du har modtaget en mail med en bekræftelse derom. Bemærk venligst at afhentning i Charlottenlund skal finde sted indenfor butikkens normale åbningstider.