Gratis fragt fra 1.499 kr.
Ryd

Fragt og levering

Mod længslen der kommer, når man venter på vin, er der ingen medicin

Derfor bestræber vi os på at vores leveringer sker så hurtigt og effektivt som muligt, så ventetiden minimeres.

Vinene opbevares på vores klimatiserede lager, så du kan trygt bestille fra ældre årgange, uden at frygte skader på vinen.

Post Nord og Danske Fragtmænd bringer ud

Nedenstående leveringsbetingelser gælder kun levering i Danmark. For levering til udlandet, kontakt os inden ordreafgivelse, eller afvent at vi tager kontakt til dig vedrørende pris på levering efter din ordre er afgivet

OBS: For levering til Sverige er fragt omkostningen 500,- DKK.

Hos Theis Vine har vi allieret os med Post Nord og Danske Fragtmænd, til at bringe vores vine direkte til din hoveddør (Obs. Der bæres ikke op i etageejendomme).

De håndsorterer forsendelserne, så de er sikre på at ingen voldsomme maskiner er for voldsomme med de porøse flasker.

 

Fri fragt ved køb fra 1.499 kr.

Vi giver gratis fragt, hvis du køber for minimum 1.499 kr. Alternativt koster det blot 79 kr. at få din bestilling leveret direkte til døren.

 

Vi pakker din ordre, så hurtigt vi kan!

Vi ved at vin er hårdt at vente på, og derfor bestræber vi os på at få din ordre pakket så hurtigt som muligt. Bestiller du inden kl. 14:00, så pakker vi den samme dag.

Vi må her indskyde, at der kan opstå længere leveringstider i forbindelse med travle perioder, som f.eks. Black Friday samt jul- og nytårssalg. Vi arbejder altid så hurtigt vi kan, men selv vinsjæle har deres begrænsninger.

Vi sender alle indenrigsordrer (danske adresser eksklusiv Grønland og Færøerne) med vores transportører som f.eks. Post Nord og Danske Fragtmænd fra vores klimatiserede lager.

Levering eller afhentning i butikken.

Når du bestiller din vin hos os har du mulighed for at få den leveret, eller du kan vælge afhentning i vores fysiske butik i Charlottenlund.

Transportøren får din bestilling i hånden, i det øjeblik du modtager en faktura fra os. Har du bestilt til afhentning i vores butik, modtager du en mail med bekræftelse herom. Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for, at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket og overleveret til fragtmanden.

 

Levering til privatadresse

Vi tilbyder levering direkte til din privatadresse i tidsrummet 8-16 på alle hverdage dog med forbehold for at der kan opstå forsinkelser fra transportørens side. Hvis du ikke er hjemme, så stilles pakken på et ønsket sted på din adresse - det man også kalder for Flexlevering. Det kan f.eks. være "bagerst i carporten", "i skuret" eller lignende. Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme – dette er dog ALTID på eget ansvar.


Levering til erhvervsadresse

Du kan også vælge at få leveret til en erhvervsadresse i tidsrummet 8-16 på alle hverdage. Udover angivelse af virksomhedsadresse og kontaktperson, bedes du påføre afleveringsted under "Andet" under "Hvor må pakken stilles". Her kan du eksempelvis skrive "Må afleveres i receptionen" eller "Må stilles indenfor hoveddøren". Levering til erhvervsadresse er gratis ved ordrer fra 1.499,-, ellers koster det kun 79,- i fragttillæg at få leveret forsendelsen.

 

Click & Collect med gratis afhentning i butik

Du kan vælge at afhente din online ordre gratis i vores butik i Charlottenlund beliggende Charlottenlund Stationsplads 7, 2920 Charlottenlund. Ordren kan afhentes i butikken, når du har modtaget en mail med en bekræftelse herom. Bemærk venligst, at afhentning i Charlottenlund skal finde sted indenfor butikkens normale åbningstider.
Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.