Fragt og levering

På denne side vil vi beskrive, hvordan vi håndterer og sender din bestilling. På vores hjemmeside kan du bestille vine fra hele verden, og fra nogle af de bedste producenter og regioner året rundt. At bestille vin online skal være nemt, bekvemt og hurtigt. Du bestiller og betaler sikkert direkte på vores hjemmeside, og modtager så efterfølgende din bestilling fra vores klimatiserede lager. Bestiller du inden kl. 14.00, afsender vi din vin samme dag. Nemmere bliver det ikke.

Theis Vine benytter Post Nord og Danske Fragtmænd som transportører i Danmark, da de er i stand til at få din bestilling frem hurtigt, sikkert og effekttivt. Alle forsendelser bliver håndsorterer med henblik på den mest skånsomme behandling. Vi tilbyder gratis fragt ved køb for min. 1.500,-, ellers koster det kun 79,- i fragttillæg at få din bestilling leveret trygt og sikkert hjem til døren.

Nedenstående leveringsbetingelser gælder kun levering i Danmark. For levering til udlandet, kontakt os inden ordreafgivelse, eller afvent at vi tager kontakt til dig vedrørende pris på levering efter din ordre er afgivet.

Dag-til-dag levering alle hverdage

Hos Theis Vine sender vi din ordre samme dag som vi modtager den – blot du bestiller inden kl. 14.00. Bemærk, der kan opstå længere leveringstider i forbindelse med meget travle perioder, som fx Black Friday og op til jul. Vi sender alle indenrigsordrer (danske adresser eksklusiv Grønland og Færøerne) med vores transportører som fx Post Nord og Danske Fragtmænd  fra vores klimatiserede lager.

Det rent praktiske omkring levering

Når du bestiller din vin hos Theis Vine har du mulighed for at få den leveret lige til døren, eller med afhenting i vores fysiske butik i Charlottenlund. Din bestilling overgår til transportøren i det øjeblik du modtager en faktura fra os. Har du bestilt til afhentning i vores butik, modtager du en mail med bekræftelse herom. Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket og overleveret til fragtmanden.

Levering til privatadresse

Vi tilbyder levering direkte til din privatadresse i tidsrummet 8-16 på alle hverdage dog med forbehold for at der kan opstå forsinkelser fra transportørens side. Hvis du ikke er hjemme, så stilles pakken på et ønsket sted på din adresse - det man også kalder for Flexlevering. Det kan fx være "bagerst i carporten", "i skuret" eller lignende.  Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme – dette er dog på eget ansvar.

Levering i etageejendom

Er du bosiddende i en etageejendom, leverer vi pakken helt op til din lejlighedsdør såfremt der er fri og uhindret adgang til opgangen. Hvis opgangen er aflåst og udstyret med dørtelefon, bedes du angive kode eller bemærkning til chaufføren i kommentarfeltet under "Bestilling".

Levering til erhvervsadresse

Du kan også vælge at få leveret til en erhvervsadresse i tidsrummet 8-16 på alle hverdage. Udover angivelse af virksomhedsadresse og kontaktperson, bedes du påføre afleveringsted under "Andet" under "Hvor må pakken stilles". Her kan du fx skrive "Må afleveres i receptionen" eller "Må stilles indenfor hoveddøren". Levering til erhvervsadresse er gratis ved køb for min. 1.500,-, ellers koster det kun 79,- i fragttillæg at få leveret forsendelsen.

Click & Collect med gratis afhentning i butik

Du kan vælge at afhente din online ordre gratis i vores butik i Charlottenlund beliggende Charlottenlund Stationsplads 7, 2920 Charlottenlund. Ordren kan afhentes i Charlottenlund når du har modtaget en mail med en bekræftelse derom. Bemærk venligst at afhentning i Charlottenlund skal finde sted indenfor butikkens normale åbningstider.

HURTIG OG PROBLEMFRI

LEVERING

Theis Vine anvender PostNord og Danske Fragtmænd til vores indenrigsleveringer, som vi har et mangeårigt samarbejde med. Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket og overleveret trygt og sikkert til fragtmanden.