Upsell cart

Vælg kategori

Gratis fragt fra 1.499 kr.
Ryd
Menu:

Medlemsvilkår

Det er Theis Vine (CVR 28853467), Charlottenlund Stationsplads 7, 2920 Charlottenlund, der er ansvarlig for kundeklubben SÖD. Hvis du har spørgsmål ang. klubben kan du henvende dig til kundeservice på:

tlf: +45 62661120
email: kundeservice@theis-vine.dk

SÖD er et loyalitetsprogram, der tildeler point, fordele og rabatter på baggrund af køb foretaget i Theis Vines webshop www.theis-vine.dk.

Medlemskab

Du kan blive medlem af SÖD på www.theis-vine.dk ved at oprette en konto. Dette kan gøres i forbindelse med et køb eller via ’Min Konto’ siden.
Det er gratis at blive medlem af kundeklubben SÖD, og alle kan oprette et medlemskab. Medlemskabet er personligt og kan ikke videregives til andre.

Optjening af point

Du optjener henholdsvis 5 point (3. Cru), 10 point (2. Cru) og 15 point (1. Cru) for hver 1 kr. du køber for i vores webshop www.theis-vine.dk. Der optjenes IKKE point på En Primeur vine og tilbudsvarer (inkl. outlet vine)

Din pointstatus vil være synlig på din medlemsside, hvor dine nyoptjente point i første omgang vil stå med status ’afventer’.

3 dage efter at vi har registreret din betaling, vil dine point skifte status til godkendt og være klar til at blive indløst. Dette forudsætter dog, at du ikke har annulleret eller returneret din ordre.

Brug af point

Du kan bruge dine point som betaling i vores webshop, når du checker ud. Ved brug af point som betaling gælder det, at 100 point er 1 kr. værd.

Dine point kan i nogle tilfælde også indløses til særlige medlemsfordele. Hvilke fordele du har, og hvor mange point de koster, kan du se på din medlemsside.

Det er ikke muligt at bruge point på En Primeur vine, smagekasser, outlet vine og enkelte, udvalgte vine.

Regulering af point

Hvis du annullerer eller returnerer en ordre, vil din pointstatus blive nedskrevet med det antal point, der var optjent på ordren.

Dine point udløber 1 år efter, at de er optjent, men hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil vi hjælpe dig med at huske på at bruge dem, før det er for sent.

Hvis du vælger at melde dig ud af SÖD, vil alle dine ubrugte point blive slettet.

Udmelding af klubben

Du kan til enhver tid melde dig ud af vores kundeklub SÖD ved at skrive til vores kundeservice på kundeservice@theis-vine.dk. Ved udmelding slettes alle dine point.

Sådan kontakter vi dig

Vi henvender os hovedsageligt til vores medlemmer via nyhedsbrevet, hvor vi bl.a. vil informere om særlige medlemstilbud samt andre ekstraordinære fordele. Det er ikke et krav, at du som medlem tilmelder dig nyhedsbrevet, men vi opfordrer dig til det for at sikre, at du får den bedste medlemsoplevelse og ikke går glip af de særlige fordele.

Håndtering af personoplysninger

Theis Vine Aps er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du melder dig ind i SÖD, giver du samtidigt tilladelse til, at vi må bruge dine oplysninger i forbindelse med dit medlemskab. Vi bruger/behandler følgende oplysninger:

  • Oplysninger givet ved tilmelding (kontaktoplysninger, adresse, navn)
  • Oplysninger om dine køb på vores webshop
  • Oplysninger om din adfærd på vores webshop (hvilke sider du besøger og hvad du lægger i kurven)
  • Oplysninger om din adfærd gennem vores nyhedsbreve (hvad du åbner og klikker på)  

Dine oplysninger vil blive brugt til at give dig point og fordele. Samtidigt vil vi bruge bl.a. din købs- og browsinghistorik til at målrette vores kommunikation og sikre, at du får de tilbud, der passer bedst til dine interesser og dermed giver dig den bedste medlemsoplevelse.

Ønsker du indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, eller vil du have dem udleveret, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@theis-vine-dk. Det samme gælder, hvis du ønsker at få slettet dine oplysninger.

For mere information om vores cookie- og persondatapolitik klik her

Generelt

Hos Theis Vine ApS forbeholder vi os retten til at ændre vilkårene for kundeklubben SÖD til enhver tid. Vi forbeholder os desuden retten til at lukke klubben med 1 måneds varsel. I tilfælde af en lukning vil alle ubrugte point kunne bruges i den ovennævnte tidsperiode.

Ved markante ændringer af klubben vil medlemmer blive informeret via email og på webshoppen. Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, har du ret til at melde dig ud. I det tilfælde vil alle dine ubrugte point frafalde.

Ved mistanke om misbrug af medlemskab forbeholder vi os retten til at ekskludere det pågældende medlem fra klubben. I sådan et tilfælde vil alle ubrugte point ligeledes blive slettet.

Vilkårene er gældende fra d. 1/1 2021

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.