Gratis fragt fra 1.499 kr.
Ryd
Menu:

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Theis VineBetaling

Betaling sker ved bestilling ved anvendelse af betalingskort. Gyldige betalingskort fremgår i forbindelse med kundens gennemførelse af bestillingsproceduren. Ved ønske om betaling ved bankoverførsel kan Theis Vine ApS kontaktes for nærmere aftale på telefon 62 66 11 20 eller ved at sende os en mail til post@theis-vine.dk.

OBS: Betaling med 3D Secure

Hos Theis Vine bruger vi 3D Secure (eller Verified by Visa, Dankort Secured by Nets eller MasterCard Identity Check) i forbindelse med kortbetalinger. 3D Secure er en sikkerhedsløsning, som gør nethandel mere sikker både for kortholdere og forretninger, og er en del af EU's PSD2 direktiv om sikre online betalinger. Alle danske webshops skal have 3D Secure aktiveret på deres online kortbetalinger. 

Når du handler hos os online, kan du godkende din betaling på to måder:

1) NemID
Du vil i forbindelse med en betaling blive bedt om at taste dit NemID brugernavn samt adgangskode og herefter bekræfte via NemID appen eller NemID nøgleviser.

Bemærk: Du kan ikke længere anvende NemID papkortet, til godkendelse af køb på nettet. På grund af ny lovgivning kan du alene bruge NemID app eller NemID nøgleviser, hvis du bruger NemID til at godkende dit køb. 

2) Engangskode samt kodeord
Du modtager en engangskode på SMS, som du skal indtaste sammen med dit eget kodeord. Kodeordet skal du selv oprette. Hvis der er tilknyttet et telefonnummer til dit kort, vil du modtage en engangskode via SMS, når du handler. Du indtaster engangskoden samt dit kodeord på hjemmesiden for at afslutte dit køb. 

Du kan risikere, at dit køb ikke kan gennemføres, hvis du ikke har din NemID-app eller et personligt kodeord klar. Hvis din bank ikke har dit korrekte mobilnummer, kan du opleve, at du ikke kan modtage SMS-engangskodeordet, som kan være nødvendigt for at betale på nettet.

Betalinger på under 225 kroner kan være undtaget de nye regler.

Hos Nets er der en udførlig guide til, hvad du kan gøre, hvis du oplever problemer med at betale med Dankort, VISA eller Mastercard. 

Læs hele guiden hos NETS her

 

Vedrørende En Primeur vin

Fakturering sker i tilknytning til leveringen på de vilkår, at betaling skal ske kontant. Vi gør opmærksom på, at dette bilag ikke er en faktura. Forsinket betaling medfører pligt til at betale renter fra fakturadatoen med en rentesats i overensstemmelse med Rentelovens bestemmelser.

Kunden indbetaler til sikkerhed for opfyldelse af sine forpligtelser i henhold til aftalen et depositum jf. det i bilag 1 anførte beløb. Indbetaling sker senest 14 dage efter aftalens indgåelse. Undladelse af indbetaling betragtes som misligholdelse af aftalen. Indbetalt depositum henstår uforrentet indtil faktureringstidspunktet og modregnes ved fakturering det samlede fakturabeløb over for kunden.

Mellem omstående rekvirent (i det følgende kaldet kunden) og Theis Vine ApS (i det følgende kaldet leverandøren) er der indgået aftale om levering af vin på en-primeur-vilkår til levering på et senere tidspunkt jf. nedenfor nævnte vilkår.

Med henblik på at Theis Vine ApS kan foretage samlet indkøb af ny vin og derigennem opnå fordelagtige vilkår ved samlet ordreafgivelse og tidlig bestilling, og med henblik på at Theis Vine ApS’ kunder kan få andel i de besparelser, der er herved, er der indgået denne aftale om kundens tilsagn om at aftage Primeur-vin.

Kunden afgiver ved aftalen en bindende bestilling af det aftalte og foretager indbetaling af depositum (på ordrens fulde sum) , hvorved det muliggøres, at Theis Vine ApS kan indgå større, samlede leverancekontrakter med vinavlere og vinhuse.

Kunden er forpligtet til at aftage det bestilte, når dette fra producentens/leverandørens side er klar til levering.

Aftalen angår de vine, som er anført i ordrebekræftelsen. Hvor ingen angivelse er anført, er kvantumangivelsen almindelige hele flasker á 75 cl. 

Den anførte pris er købsprisen inklusiv moms og vinafgifter.

Risikoen for vinens hændelige undergang anses for at være sket ved kundens betaling af depositum.

Levering sker på leverandørens forretningsadresse. Leveringstidspunktet forventes at være jf. det i bilag 1 tidspunkt. Levering kan dog ske senere, såfremt der måtte opstå forhold, der er uden for Theis Vine ApS’ indflydelse, herunder at producenten vælger at udskyde frigivelsestidspunktet for den enkelte vin.

Transportomkostninger fra producenten til Theis Vine ApS afholdes af Theis Vine ApS. 

Øvrige betingelser i forbindelse med En Primeur vin

Levering i henhold til aftalen er i det hele betinget af, at Theis Vine ApS på sin side kan erhverve de nødvendige mængder af de vine, der er omfattet af aftalen, jf. pkt. 2 og bilag 1. Såfremt dette ikke er muligt, kan Theis Vine ApS hæve handlen og tilbagebetale depositum indbetalt af køber.


Såfremt Theis Vine ApS mod forventning ikke har mulighed for at erhverve partier af de af aftalen omfattede vine, der muliggør, at alle kunder, som har indgået kontrakt om fremtidig levering, kan få den mængde af de enkelte vine, som de har bestilt, er Theis Vine ApS berettiget til efter eget valg at foretage fordeling af de kvanta af de enkelte vine, som har kunnet skaffes eller at foretage anden fordeling mellem kunderne, herunder til at undlade at levere, såfremt dette ikke er muligt uanset årsagen hertil, og uden at dette kan medføre erstatningskrav fra kunden.
Der sker i påkommende tilfælde forholdsmæssig nedskrivning af den samlede pris for kundens bestilling, og så snart det måtte konstateres, at fuldstændig levering ikke kan ske, foretages der tilbagebetaling af eventuelt for meget erlagt depositum. 

 

Ordrebekræftelse

Umiddelbart efter kundens gennemførelse af en ordre registreres ordren hos Theis Vine ApS, og der fremsendes herefter automatisk ordrebekræftelse til den af kunden oplyste mailadresse. Fremsendelse sker senest, når fakturabeløbet trækkes på kundens konto.

 

Levering

Levering sker normalt fra dag til dag, med mindre specifik leveringsdato er bestemt af kunden under ordreafgivelsen, såfremt bestilling er modtaget af Theis Vine ApS inden kl. 12.45. Hvor dette ikke er muligt, eksempelvis fordi varen ikke er på lager i tilstrækkelige mængder, sker levering så snart det er muligt.

Levering foregår ved hjælp af eksternt fragtselskab og der kan ikke garanteres et fast leveringstidspunkt. Såfremt det ikke er valgt at varen kan stilles uden kvittering og der ikke er en person til at modtage forsendelsen, vil varen blive returneret til fragtcentral, hvor den kan afhentes.

Ved levering i etageejendomme, vil der forsøges levering ved opgangsdøren, såfremt det er muligt at komme ind i opgangen. Hvis det ikke er muligt at få adgang vil varen blive returneret til fragtcentral, hvor den kan afhentes.

 

Leveringsomkostninger

Vi tilbyder gratis fragt ved køb for min. 1.499,-, ellers koster det kun 79,- i fragttillæg at få din bestilling leveret trygt og sikkert hjem til døren.

  

Moms og afgifter

Oplyste priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms og gældende afgifter.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 • Har modtaget din vare
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Kontakt os venligst inden evt. varer returneres, idet vi henviser til Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, §5, stk. 3 pkt. 4, hvoraf det fremgår, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret, hvorfor returnering uden forudgående aftale ikke er muligt.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til kundeservice@theis-vine.dk eller ringe på 62 66 11 20. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I sådanne tilfælde forbeholder vi os ret til at pålægge et gebyr til dækning af returfragt og håndteringsomkostninger.

Efter modtagelse må du alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Flasker der ikke længere er uåbnede eller kurante
 • Gavekort (både fysiske og digitale gavekort)
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Forseglingen er brudt eller etiket og lignende er blevet ødelagt (Forsegling omfatter også særlig emballage, der beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet)

Reklamationsret

Theis Vine ApS yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Flasker med “prop” og andre former for dårlig smag eller duft forekommer uundgåeligt og må forventes af kunden i et vist omfang. Såfremt der forekommer “prop” i mere end én ud af tolv flasker af samme vin købt ved samme ordre, accepteres dette af Theis Vine ApS som en reklamation, og Theis Vine ApS vil i sådanne tilfælde foretage ombytning, men dog ikke nødvendigvis til samme årgang.

Den nævnte reklamationsret vedrørende vine med “prop” m.v. skal gøres gældende snarest muligt, og sådanne vine skal uden ugrundet ophold fremsendes til Theis Vine ApS, såfremt kunden ønsker ombytning. Det præciseres at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

I tilfælde af, at en eller flere flasker er blevet beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til Theis Vine ApS.

 

Returvarer


Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette følger udtrykkeligt af disse betingelser eller, hvor dette på forhånd er aftalt med Theis Vine ApS. Theis Vine ApS accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.


Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine forventninger, kan du vælge at returnere varerne igen. Varerne skal blot returneres i samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vedlæg venligst dokumentation ved din returnering (gerne kopi af din faktura) der angiver hvilket fakturanummer der er tale om. Derudover skal vi bede om dit bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat. Vi sender ikke kontanter.

Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til vores distributionscenter

Varerne skal sendes til nedenstående adresse:

WineGroup (Theis Vine ApS)
Tolderlundsvej 103
5000 Odense C

Efter modtagelse må du alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering.

Ved online køb kan du returnere dine varer og få pengene retur.

Returnering vil ikke blive godkendt i nedenstående scenarier:

 • Flasker der ikke længere er uåbnede eller kurante
 • Gavekort (både fysiske og digitale gavekort)
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Forseglingen er brudt eller etiket og lignende er blevet ødelagt (Forsegling omfatter også særlig emballage, der beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet)

 

Brug og optjening af bonuspoint

Som medlem af Theis Vines fordelsklub har du mulighed for at optjene bonuspoint, når du køber vine. Betingelser herfor er angivet på fordelsklubbens side. 

Optjente bonuspoint kan bruges på stort set alle varer.  Undtagelsen er: vine En Primeur og særligt udvalgte varer.

Det er ikke muligt at optjene bonuspoint på vine købt En Primeur og vine på tilbud. 

 

Force Majeure

Theis Vine ApS er ikke ansvarlig for forsinkelse eller for opfyldelse af nogen af sine øvriqe forpligtelser over for kunden, såfremt forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes forhold uden for Theis Vine ApS’ direkte kontrol, eksempelvis i tilfælde af strejke, fragtproblemer, leveringssvigt, uheld eller uforudsete omstændigheder hos Theis Vine ApS eller hos Theis Vine ApS’ leverandører eller fragtførere. I sådanne tilfælde udskydes leveringstiden og Theis Vine ApS’ opfyldelse af øvrige pligter, indtil dette kan ske uden hindringer.

 

Tastefejl, udsolgte varer og tilbud

Ingen er fejlfri, og der der tages forbehold for tastefejl, trykfejl og udsolgte varer. Du skal være opmærksom på at rabatten ved 6 stk. altid er sat op mod 1 stk. prisen. 

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på theis-vine.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Fødevarestyrelses kontrolrapport

Her kan du downloade Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

 

Gavekort

Du kan købe digitale gavekort på theis-vine.dk. Digitale gavekort er kun gældende for bestilling af vin online. Det købte gavekort sendes til købers afgivne mailadresse. Digitale gavekort har en gyldighedsperiode på 1 år fra købsdato.

 

Personlige oplysninger og datapolitik

For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af Theis Vine ApS. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.

Theis Vine ApS sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og Theis Vine ApS gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.

 I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til DIBS, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via DIBS, og Theis Vine ApS opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

I forbindelse med benyttelsen af www.theis-vine.dk lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn og adgangskode.

Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til den dataansvarlige hos Theis Vine ApS, Charlottenlund Stationsplads 7, 2920 Charlottenlund på kundeservice@theis-vine.dk. Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger.
 

Sådan behandler vi persondata (GDPR)

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder behandler og opbevarer persondata. Theis Vine lever op til Persondataforordningen og beskytter dine oplysninger. Du kan finde informationerne i nedenstående afsnit, alt efter om du er privatkunde, erhvervskunde eller restauratør.

 

Privatkunde

Når du køber vin første gang i vores webshop, opretter vi dig som kunde. Vi beder om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og evt. din e-mailadresse. Disse oplysningerne anvender vi for at kunne opfylde indgåede aftaler om dit køb, og når vi udsender nyhedsbreve. På vores hjemmeside www.theis-vine.dk eller på Facebook kan du selv tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, accepterer du følgende:

1. Theis Vine gemmer dine oplysninger for at kunne maile dig nyhedsbreve med informationer om vores produkter og arrangementer.

2. Du kan til enhver tid afmelde dig gennem linket i nyhedsbrevet, ved at kontakte os på tlf. 62 66 11 20 eller sende os en mail til kundeservice@theis-vine.dk

 

Erhvervskunder, restauratører og leverandører

Når I bliver kunder eller leverandører hos os, beder vi om virksomhedens navn, adresse, telefonnummer, CVR-nummer og eventuel e-mailadresse. Disse oplysningerne anvender vi for at kunne opfylde indgåede aftaler om dit køb, og når vi udsender nyhedsbreve.

Theis Vine udveksler kun persondata med tredjepart i det omfang, det er nødvendigt for at overholde indgåede aftaler – typisk om levering af og betaling for vin. For at sikre overholdelse af persondataforordningen har vi med alle relevante tredjeparter indgået databehandleraftaler. Skulle I, mod forventning, ikke længere at ønske at handle med Theis Vine, er vi i henhold til regnskabsloven forpligtet til at opbevare alle relevante regnskabsmæssige informationer i 5 år.

 

Jobansøgere

Materiale vedr. ansøgninger opbevares på beskyttede drev, hvortil kun ledelsen og betroede medarbejdere har adgang. Oplysningerne slettes, når der ikke længere er brug for dem, dog max. 6 måneder efter ansættelsesprocessen er afsluttet.

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.