Gratis fragt fra 1.499 kr.
Ryd

Butikken i Charlottenlund

Et stenkast fra Charlottenlund station finder du vores 600 kvm. store vinbutik.

Her er højt til loftet, venlig betjening i gulvhøjde og et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden.

Handler du helst online? - så kan vælge at få leveret dine vinkøb til butikken, så kan du afhente dem, inden for vores åbningstider, når det passer dig bedst. 

Har du brug for vejledning? - så stor vores dygtige personale klar til at give dig en grundig vejledning, så du får lige præcis de vine med hjem, som vil give dig de bedste oplevelser.

Oplevelser i butikken

Vi afholder løbende arrangementer i vores flotte butik. I den kommende fremtid kan du bl.a. opleve:

24/3 Spanske hvidvinsdruer – Verdejo og Albariño
Er du til fylde og elegance eller friskhed og syre?
Druerne Verdejo og Albariño kan noget af det samme som Chardonnay og Riesling, men til meget billigere priser. Samtidig er det oplagte vine til foråret fester – som aperitif og til grøntsagsretter, fisk og skaldyr.
Kom og smag med på fredag, når vi åbner Verdejo fra Rueda i det centrale Spanien og Albariño fra Rias Baixas i Galicien.
 
31/3 Rosé – Vertikalsmagning!?
Kan rosévin lagre og hvordan udvikler den sig? Vi åbner årgangene 2019 og 2021 fra Inspiration fra Château de Berne i Provence og sammenligner.
Kom og smag med og find din favorit til terassen.
04/04 Overrask dine gæster med en alternativ vin til påskelammet
Peber, røg og urter – det er nogle af de noter man finder i klassiske Syrahbaserede vine fra Nordrhône og som man typisk sætter på bordet til påskens lammesteg. Men der er mange spændende alternativer! Syrahvinene fra Stellenbosch i Sydafrika kan noget af det samme som Rhônevine, men med en anden sødme, syre og modenhed. Kom og smag på fredag og find din vin til påskebordet.
 
14/4 Hvidvin fra Bordeaux
Hvid Bordeaux vin har altid stået i skyggen af regionens røde vine. Det vil vi lave om på! I hvid Bordeaux får du nemlig fylde, cremethed og masser af frugt og den nye årgang 2021 er blevet udråbt som ”The best vintage for white Bordeaux in years”. Derudover er det lagringsværdige vine, som kun bliver bedre med tiden. Kom og smag med når vi åbner Villa Bel Air i den nye årgang 2021 og smager den op mod årgang 2017
 
21/4 Barbera vs Nebbiolo
Det er ikke kun Pinot Noir som giver lette og elegante rødvine. Piemontes druer Nebbiolo og Barbera er kendetegnet ved noter af kirsebær, roser og frisk syre – men hver er forskellen på de to? Kom og bliv klogere på fredag, når vi åbner Barbera d’Asti og smager den op mod Nebbiolo fra Langhe.

Her holder vi til:

Charlottenlund Stationsplads 7
2920 Charlottenlund
Danmark  
 

Åbningstider:

Man-tor: 10:00-17:30
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket 

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.