Kompromisløse vinoplevelser siden 1994

Hos Theis Vine er vi kompromisløse, når det handler om kvalitet. Det er det afgørende nøgleord, når vi er på konstant jagt efter de bedste producenter i de enkelte vinregioner verden over. Det betyder, at vi tilbyder vores kunder de bedste vine fra hele kloden, og i en verden hvor vin er i konstant forandring, holder vi os hele tiden opdateret på, hvilke nye tendenser, der tegner sig.

Danmarks førende Bourgogne-udbyder

Fra begyndelsen var målet for Theis Vine, at vi ville være Danmarks førende udbyder af vine fra Bourgogne. Vores fokus var primært på små men uhyre kvalitetsbevidste vinbønder, der udtrykker den største respekt for originalitet og terroir gennem deres vine. Det mål har vi nået, og vi vil fortsat udbygge og værne om den position. De fantastiske vine fra Bourgogne udgør derfor stadig en vigtig del af vores forretningsområde, selvom vi i dag også tilbyder de bedste vine fra andre dele af verden som fx Spanien og Italien.

Theis Vine er etableret og ejet af John Krøigaard-Larsen. I mange år har vi været bosiddende i Nr. Lyndelse på Fyn med centrallager og butik, men fra 1. juni 2012 flyttede vi til Skovlunde. Efterfølgende har vi allokeret til Charlottenlund hvor vi i dag har et stort, flot hovedkontor lige ved stationen. Vores lager er lukket og varetages under optimale forhold af Post Nord. Udover administration, har vi desuden en 400 KVM stor butik, hvor du ligeledes kan købe de mange lækre vine vi tilbyder. Se mere om butikken her.

Etableret i 1994

20 medarbejdere

+1500 vine i sortiment

+200.000 kunder

Vi er engagerede og gør os umage

Vi arbejder med vin, fordi vi ikke kan lade være. Vi er 20 engagerede medarbejdere, der hver dag går på arbejde, fordi vi tror på, at vi med vores passion for vin kan give dig en unik oplevelse. Derfor arbejder vi også hele tiden med vores sortiment, der både rummer det klassiske og det moderne.

Vin er ikke bare vin

Vin er historie. Vin er samtale. Vin er nydelse. Vin er nemlig ikke bare vin. Vi har en holdning til den vin, vi har på hylderne, hvad enten det er krydret og kraftig Ribera del Duero, elegant Champagne eller moden Bourgogne fra Gevrey-Chambertin. Vi går ikke på kompromis, og har levereret kompromisløse vinoplevelser siden 1994.

Gastronomi

Hos Theis Vine har vi et ganske særligt og nært forhold til landets bedste gastronomi-restauranter. Med udgangspunkt i vores enestående portefølje til konkurrencedygtige priser, rådgiver vi restauranter om opbygning af vinkort og sammensætning af mad og vin. Personalet hos Theis Vine har mange års erfaring i vin- og restaurationsbranchen, og derfor er den kompetence vi tilbyder helt unik.

Erhverv

Theis Vine servicerer ligeledes erhvervsvirksomheder med udvikling af gaveløsninger, opbygning af virksomhedsvinkældre og levering af vine til firmaernes kantiner. Med udgangspunkt i vores passion for vin, ynder vi at udbrede denne interesse til andre. Vi afholder derfor løbende vinsmagninger og foredrag for firmaer og personaleforeninger.

Theis Vine Online

På theis-vine.dk betjener vi døgnet rundt private kunder, der kan tage på en udsøgt vinrejse blandt mere end 1.500 forskellige vine. Her kan man endvidere søge detaljeret information om de enkelte vinproducenter og vine samt dykke ned i vinviden, tips og tricks og mange andre interessante ting på vores blog.

Fine Wine specialist

Som landets eneste egentlige ”Fine Wine” specialist, rådgiver Theis Vine liebhavere, samlere og vinelskere om investering i vin og professionel opbygning af vinkældre.