Vin til kalvekød

Kalvekød har sin helt egen elegante og milde smag. Det har stor betydning for, hvad du vælger at servere i glassene, hvis det hele skal gå op i en højere helhed. En tung og bastant rødvin vil overtrumfe kødets elegance, og derfor skal du være meget opmærksom på, at du træffer den rigtige beslutning, når du står ved vinhylden.

Læs mere
 


Mauro 2017

Bodegas Mauro

92+/100
Wine Advocate
359,95 pr. stk.
309,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
-
+











D de Dauzac 2016

Chateau Dauzac

Vi anbefaler
★★★★★★
WineManual
139,95 pr. stk.
129,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
-
+






Les Crestes 2017

Celler Mas Doix

18/20
Oldenburgs vinguide
199,95 pr. stk.
184,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
-
+




GRUS 2015

Vinedos de Alcohuaz

94/100
Gastro
219,95 pr. stk.
199,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
-
+







Cirrus Syrah 2016

Rust en Vrede

★★★★★
Ekstra Bladet
249,95 pr. stk.
219,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
-
+

Cirrus Syrah 2013

Rust en Vrede

91/100
Jyllands Posten
249,95 pr. stk.
229,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
-
+






TR Rosso Toscana 2012

Tua Rita

★★★★
Ekstra Bladet
149,95 pr. stk.
134,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+











Syrah 2016

Elqui Wines

91/100
Wine Advocate
179,95 pr. stk.
159,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+

Syrah 2015

Elqui Wines

179,95 pr. stk.
159,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+








Hvad drikker man til kalvekød?

Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt for dit vinvalg, hvordan du tilbereder dit kalvekød. Men generelt skal du regne med at finde en lys og let vin, der passer til den lyse og fine smag i kødet. Pinot Noir er umiddelbart det logiske og perfekte valg. Men Pinot Noir kan også være enormt forskellig, og her skal du skele til, om dit tilbehør er i den lette eller mere tunge afdeling. Vælg en let europæisk Pinot Noir til milde retter og en kraftigere Bourgogne eller oversøisk Pinot Noir, hvis det er kraftigt tilbehør.

Hvad drikker man til gryderetter med kalv?

En gryderet er oftest i den smagsrige og runde stil, og det må vinen også gerne være. Her kan du med god fornuft vælge en vin fra Cotes du Rhone eller en lidt mere fyldig vin fra det nordlige Italien. Er der svampe i retten kan du godt gå skridtet videre og vælge en Barolo eller en ældre Bordeaux-vin.