Vin til kalvekød

Kalvekød har sin helt egen elegante og milde smag. Det har stor betydning for, hvad du vælger at servere i glassene, hvis det hele skal gå op i en højere helhed. En tung og bastant rødvin vil overtrumfe kødets elegance, og derfor skal du være meget opmærksom på, at du træffer den rigtige beslutning, når du står ved vinhylden.

Læs mere
 


AN/2 2017

Bodegas An Negra

POPULÆR
★★★★★
Ekstra Bladet
199,95 pr. stk.
169,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+



Finca la Cuesta 2016

Bodegas Luna Beberide

94/100
James Suckling
91/100
Robert Parker Wine Advocate
Tilbud
129,95 pr. stk.
99,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+




Chateau Beau Soleil 2014

Chateau Beau Soleil

★★★★★
Flaskehalsen.nu
★★★★★★
Erik Mortensen,
Den Korte Avis
Tilbud
299,95 pr. stk.
249,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
-
+


D de Dauzac 2016

Chateau Dauzac

Vi anbefaler
★★★★★★
WineManual
Tilbud
139,95 pr. stk.
109,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+



Les Crestes 2015

Celler Mas Doix

91/100
Guía Peñín
90/100
Decanter
199,95 pr. stk.
184,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+

GRUS 2015

Vinedos de Alcohuaz

94/100
Gastro
94/100
Tim Atkin
219,95 pr. stk.
199,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+




Barbera d'Alba 2016

Bruno Giacosa

92/100
Jyllands Posten
90/100
DinVinGuide
Tilbud
289,95 pr. stk.
229,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
-
+





Rosé - Blend 2014

Elqui Wines

16/20
Oldenburgs Vinguide
★★★★★
Finansbureauet
114,95 pr. stk.
104,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+


Shiraz 2013

Rust en Vrede

92/100
Jyllands Posten
91/100
Wine Spectator
229,95 pr. stk.
209,95
ved køb af 12 stk.
Læs mere
-
+



















Hvad drikker man til kalvekød?

Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt for dit vinvalg, hvordan du tilbereder dit kalvekød. Men generelt skal du regne med at finde en lys og let vin, der passer til den lyse og fine smag i kødet. Pinot Noir er umiddelbart det logiske og perfekte valg. Men Pinot Noir kan også være enormt forskellig, og her skal du skele til, om dit tilbehør er i den lette eller mere tunge afdeling. Vælg en let europæisk Pinot Noir til milde retter og en kraftigere Bourgogne eller oversøisk Pinot Noir, hvis det er kraftigt tilbehør.

Hvad drikker man til gryderetter med kalv?

En gryderet er oftest i den smagsrige og runde stil, og det må vinen også gerne være. Her kan du med god fornuft vælge en vin fra Cotes du Rhone eller en lidt mere fyldig vin fra det nordlige Italien. Er der svampe i retten kan du godt gå skridtet videre og vælge en Barolo eller en ældre Bordeaux-vin.