Køb af vin En Primeur

Når du køber vin En Primeur, så slår du flere fluer med et smæk. Du sikrer dig en attraktiv vin, der sagtens kunne blive hurtigt udsolgt, og du sikrer dig den endda til en pris, der oftest er væsentligt lavere, end den bliver sat til salg til, når den frigives.

Hvad betyder En Primeur?

For En Primeur vil sige, at du køber en vin, der endnu ikke er til salg. Der er tale om vine, der stadig har et par år foran sig, inden producenten sætter dem til salg, men hvis du køber dem allerede nu, er du dels sikker på at få del i de begrænsede mængder, og samtidig får du dem til en fordelagtig pris, da der er tale om køb af en vin, der endnu ikke er frigivet.

Hvordan kan en En Primeur-vin være billigere?

Den gode pris er selvfølgelig forbundet med, at du skal vise os en anden tillid, end hvis du kan smage på vinen først eller modtage vinen leveret til din hoveddør i morgen. Theis Vine har eksisteret siden 1994, og vi er en vinhandel, der har mange års ekspertise i at vælge de bedste producenter og produkter, og kun vine, der er særligt udvalgt af vores dygtigste medarbejdere, bliver solgt En Primeur.

Hvordan køber jeg En Primeur?

At købe vin En Primeur er let. Du skal blot bestille gennem vores hjemmeside. Du skal betale vinen, samtidig med, at du bestiller, og samtidig accepterer du, at du ikke kan returnere eller ombytte varen. Vinen bliver som udgangspunkt leveret omkring det tidspunkt, der er angivet på den enkelte vare, men det er op til den enkelte producent at vurdere, hvornår vinen er endeligt klar til at blive frigivet. Theis Vine har udbudt vine En Primeur i mere end 20 år og har stor erfaring inden for området, så du kan trygt handle En Primeur hos os.

Hvornår modtager jeg En Primeur vin?

Du skal betale vinen, når du bestiller den, og du modtager den, når slottet frigiver den. Det er ofte omtrent 2-2,5 år efter den er sat til salg, og da der som hovedregel er tale om vine med langt lagringspotentiale, skal du sandsynligvis forvente, at vinen skal fortsætte sin lagring i din egen kælder.

Vi tager ikke En Primeur-vine retur, for den attraktive pris skyldes også, at vi som kunde og forhandler har indgået en forudgående og bindende aftale. Leveringstidspunktet, som du finder ved de enkelte vine, er den foreløbige dato, vi har fået fra producenten. Den kan ændre sig, hvis producenten mener, at vinen har brug for at kæle lidt ekstra for detaljerne i den enkelte vin.

Du kan købe følgende En Primeur årgange hos Theis Vine

Årgang 2016

BORDEAUX

Bordeaux 2016 er en årgang der ikke må gå din næse forbi! Den sammenlignes af mange anmeldere og vinskribenter med den helt forrygende 1982 og har et kæmpe vinøst potentiale, og dermed også som investering.

Køb En Primeur 2016

Årgang 2017

BORDEAUX

Meget tidligt blev Bordeaux 2017 udråbt til en katastrofe. Så galt står det dog ikke til. Langtfra. Nogen årgang 2015 eller 2016 bliver det aldrig, men ser man sig lidt for, lader det sig sagtens gøre at udvælge præcis de vine, der indeholder de kvaliteter, alle forventer af god Bordeaux.

Køb En Primeur 2017

Årgang 2018

BORDEAUX

En årgang med kraftfulde og robuste vine, der rummer en frisk og elegant undertone. Cabernet Franc ydede måske sine bedste resultater nogensinde, i en årgang, der bærer præg af en helt usædvanlig vejrudvikling og af et exceptionelt niveau i det nordlige Medoc.

Køb En Primeur 2018

Årgangsrapport Bordeaux 2018