Gratis fragt fra 1.499 kr.
Ryd
Theis Vine
Menu:

En Primeur Levering

Hvad betyder En Primeur?

For En Primeur vil sige, at du køber en vin, der endnu ikke er til salg. Der er tale om vine, der stadig har et par år foran sig, inden producenten sætter dem til salg, men hvis du køber dem allerede nu, er du dels sikker på at få del i de begrænsede mængder, og samtidig får du dem til en fordelagtig pris, da der er tale om køb af en vin, der endnu ikke er frigivet.

 

Hvordan kan en En Primeur-vin være billigere?

Den gode pris er selvfølgelig forbundet med, at du skal vise os en anden tillid, end hvis du kan smage på vinen først eller modtage vinen leveret til din hoveddør i morgen. Theis Vine har eksisteret siden 1994, og vi er en vinhandel, der har mange års ekspertise i at vælge de bedste producenter og produkter, og kun vine, der er særligt udvalgt af vores dygtigste medarbejdere, bliver solgt En Primeur.

 

Hvordan køber jeg En Primeur?

At købe vin En Primeur er let. Du skal blot bestille gennem vores hjemmeside. Du skal betale vinen, samtidig med, at du bestiller, og samtidig accepterer du, at du ikke kan returnere eller ombytte varen. Vinen bliver som udgangspunkt leveret omkring det tidspunkt, der er angivet på den enkelte vare, men det er op til den enkelte producent at vurdere, hvornår vinen er endeligt klar til at blive frigivet. Theis Vine har udbudt vine En Primeur i mere end 20 år og har stor erfaring inden for området, så du kan trygt handle En Primeur hos os.

 

Hvornår modtager jeg En Primeur vin?

Du skal betale vinen, når du bestiller den, og du modtager den, når slottet frigiver den. Det er ofte omtrent 2-2,5 år efter den er sat til salg, og da der som hovedregel er tale om vine med langt lagringspotentiale, skal du sandsynligvis forvente, at vinen skal fortsætte sin lagring i din egen kælder.

Vi tager ikke En Primeur-vine retur, for den attraktive pris skyldes også, at vi som kunde og forhandler har indgået en forudgående og bindende aftale. Leveringstidspunktet, som du finder ved de enkelte vine, er den foreløbige dato, vi har fået fra producenten. Den kan ændre sig, hvis producenten mener, at vinen har brug for at kæle lidt ekstra for detaljerne i den enkelte vin.

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.