Billecart Salmon Champagne

Verdens mest eftertragtede Champagne. Når det bedste gerne må være lidt bedre …Ja, så skal der stå Billecart-Salmon på flasken.

Læs mere
 



Brut Rosé

Brut Rosé

Champagne Billecart Salmon

94/100
James Suckling
94/100
Wine Enthusiast
Tilbud
669,95 pr. stk.
489,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
+
-















Sous Bois

Sous Bois

Champagne Billecart Salmon

95/100
Wine Enthusiast
93/100
James Suckling
Tilbud
629,95 pr. stk.
459,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
+
-




Extra Brut

Extra Brut

Champagne Billecart Salmon

92/100
Falstaff Magazin
92/100
James Suckling
Tilbud
459,95 pr. stk.
349,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
+
-

Demi Sec

Demi Sec

Champagne Billecart Salmon

91/100
Stephen Tanzer
★★★★★
BT
Tilbud
419,95 pr. stk.
319,95
ved køb af 6 stk.
Læs mere
+
-

Populær champagne

Når et champagnehus havner på listen over de 50 mest populære vine serveret på samtlige toprestauranter i USA, er det ikke uden grund. Det amerikanske vinmagasin Wine & Spirits offentliggjorde i 2017 sin årlige top 50-liste, og Billecart-Salmon var ikke overraskende blandt de 50. Huset har gennem generationer leveret konstant høj kvalitet - uanset om det er non vintage-udgaverne eller de store årgangschampagner, der er i glasset. Billecart er mere end bare bobler.

Historien om Champagne Billecart-Salmon

Historien om Champagne Billecart-Salmon tager sin begyndelse i 1818, hvor huset grundlægges af Nicolas Francois Billecart og Elisabeth Salmon i byen Mareuil-sur-Aÿ. Drivkraften for dem begge er en, for den tid, usædvanlig passion for kvalitet – en passion, som siden er nedarvet gennem syv generationer, og som udtrykkes i familiens valgsprog: ”Sæt kvaliteten i højsædet og stræb efter den største ekspertise”.

Champagne Billecart-Salmon er et såkaldt ”grande marque”, men det mindste af slagsen. Huset ejer selv 100 ha vinmarker omkring Mareuil-sur-Aÿ og køber desuden druer fra ca. 120 ha vinmarker, som næsten alle ligger i en radius af 20 km fra byen Epernay, hvor Champagnes bedste vinmarker dyrkes.

Familien har fastholdt princippet om at vinificere sine prestige-champagner i små bourgognefade, og det bidrager til vinenes høje kvalitet. En klinisk præcision i alle produktionsprocesser, godt håndværk og et enestående terroir er hemmeligheden bag disse champagner, der hører til verdens bedste.

For nogle år siden afholdtes en verdenssmagning i Stockholm netop med det formål at finde den bedste champagne produceret i forrige århundrede. Her blev de ypperste champagner fra nogle af verdens mest eftertragtede huse skænket. Vinderen blev Cuvée Nicolas Francois Billecart 1959 fra Billecart-Salmon. Samme champagne i årgang 1961 blev i øvrigt nummer 2. En tydelig demonstration af det ultrahøje niveau, champagnerne fra Billecart-Salmon har ligget på gennem 200 år.