Charles-Le-Bel - Champagne

Hvis man syntes at der er noget bekendt over udseendet på Champagne Charles-Le-Bel er det ikke så mærkeligt. Det er nemlig det berømte champagnehus Billecart-Salmon i Mareuil-sur-Ay, som står bag denne nye skønne Champagne! Charles-Le-Bel er sammensat af vingårdens yngre vinstokke fra forskellige nogle af Billecart-Salmons bedste parceller.

Læs mere
 

Billecart-Salmon og Charles-Le-Bel

Champagne fra Billecart-Salmon er i sit helt eget univers. Det kendetegnes ved tidløs elegance, høj klasse og et overordnet kvalitetsniveau, som mange andre producenter kun opnår fragmentalt.

Champagnerne fra Billecart-Salmon er kort sagt nogle af verdens bedste.
Historien om Champagne Billecart-Salmon starter i 1818, hvor husets grundlægges af Nicolas Francois Billecart & Elisabeth Salmon i byen Mareuil-sur-Ay. Billecart familien havde boet her siden 1700 tallet. Drivkraften for dem begge var en, for den tid, usædvanlig passion for kvalitet frem for alt, og det er præcis denne holdning, som er nedarvet gennem 7 generationer over 200 år, der er garant for den helt unikke kvalitet huset skaber i dag.

Det er faktisk sådan, at huset kodeks ”giv prioritet til kvalitet i enhver beslutning” er blevet skabt. Champagne Billecart-Salmon er et såkaldt ”Grand Marque”, men det mindste af slagsen.

Billecart-Salmon ejer selv 35 ha vinmarker omkring Mareuil-sur-Ay, og køber desuden druer fra ca. 140 ha vinmarker, som alle ligger ganske tæt på byen Epernay, hvor champagnes bedste vinmarker.

Produktionen hos Charles-Le-Bel - Champagne

Man har fastholdt princippet om at vinificere sin Champagne i små bourgognefade, og det er i stor grad medvirkende til den høje kvalitet.
En klinisk præcision i alle produktionsprocesser og den nedarvede ”savoir-faire” gennem generationer kombineret med et enestående og unikt terroir skaber disse gigantiske champagner.

Familien Billecart-Salmon vil det bedste i enhver henseende.