Sei Solo

Manden bag den berømte Ribera del Duero-vin Aalto, Javier Zaccagnini, indledte i 2007 et nyt personligt projekt med Sei Solo. Vine, som skulle laves 100 pct. efter hans egen smag med vægt på finesse og elegance.

Læs mere
 


Mere om Sei Solo

Javier brugte fem år på at finpudse hele processen og teknikken bag vinene, som han mener nu har nået det fuldkomne udtryk. Tempranillo-druerne kommer fra vinstokke med en gennemsnitsalder på 60 år. De høstes med et meget lavt udbytte og med den største respekt for naturens cyklus.

En mester indenfor sit felt

Vinen lagres på brugte fade. Dermed bevares den renest mulige frugt, og resultatet er to fantastiske vine: Introvinen Preludio, silkeblød og saftspændt med en perfekt nerve og levende syre, og Sei Solo, som kun udgør en fjerdedel af produktionen og har endnu større koncentration og dybde - og naturligvis et kæmpe lagringspotentiale. Ribera del Duero-vine, som understreger, at Javier Zaccagnini ikke blot er perfektionist, men også en mester inden for sit felt.