
Vin til kalvekød
Kalvekød har sin helt egen elegante og milde smag. Det har stor betydning for, hvad du vælger at servere i glassene, hvis det hele skal gå op i en højere helhed. En tung og bastant rødvin vil overtrumfe kødets elegance, og derfor skal du være meget opmærksom på, at du træffer den rigtige beslutning, når du står ved vinhylden.
Læs mere

Finca la Cuesta 2016
Bodegas Luna Beberide

Finca la Cuesta 2014
Bodegas Luna Beberide

Las Uvas de la Ira 2017
Daniel Gómez Jiménez-Landi

Las Uvas de la Ira 2016
Daniel Gómez Jiménez-Landi

Las Uvas de la Ira 2015
Daniel Gómez Jiménez-Landi

La 50/50 2018
Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot

Rioja Reserva Conde del Real Agrado 2012
Vinedos de Alfaro

Insoglio del Cinghiale 2018
Tenuta di Biserno

Cotes du Rhone - Premiere Cote 2018
La Ferme du Mont

Les Crestes 2017
Celler Mas Doix

Ribera del Duero - Pago de Carraovejas 2017
Bodega Pago de Carraovejas

California Zinfandel 2016
Indigo Eyes

Carmenere - Syrah - Malbec 2013
Elqui Wines

Minervois - Carretals 2017
Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot

Minervois - Carretals 2016
Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot

Minervois - Carretals 2014
Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot

Il Carbonaione - IGT Alta Valle della Greve 2014
Podere Poggio Scalette

ART... 2016
Bodegas Luna Beberide

Domaine de Fondreche Rouge 2017
Domaine de Fondreche

Chateau Reysson 2016
Chateau Reysson

Minervois - Fontanilles 2017
Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot

Minervois - Fontanilles 2016
Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot

Minervois - Fontanilles 2015
Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot
Hvad drikker man til kalvekød?
Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt for dit vinvalg, hvordan du tilbereder dit kalvekød. Men generelt skal du regne med at finde en lys og let vin, der passer til den lyse og fine smag i kødet. Pinot Noir er umiddelbart det logiske og perfekte valg. Men Pinot Noir kan også være enormt forskellig, og her skal du skele til, om dit tilbehør er i den lette eller mere tunge afdeling. Vælg en let europæisk Pinot Noir til milde retter og en kraftigere Bourgogne eller oversøisk Pinot Noir, hvis det er kraftigt tilbehør.
Hvad drikker man til gryderetter med kalv?
En gryderet er oftest i den smagsrige og runde stil, og det må vinen også gerne være. Her kan du med god fornuft vælge en vin fra Cotes du Rhone eller en lidt mere fyldig vin fra det nordlige Italien. Er der svampe i retten kan du godt gå skridtet videre og vælge en Barolo eller en ældre Bordeaux-vin.