Upsell cart

Gratis fragt fra 1.499 kr.

Vores KÆMPE sommer-udsalg er startet - spar op til 57 % her

Ryd
Menu:

The Vault - En eksklusiv, privat vinklub

Samarbejde med The Vault

Theis vine og THE VAULT har indgået et samarbejde, som betyder, at The Vault tilbyder en bred vifte af lækre vine fra vores sortimet.

 

 

THE VAULT er en eksklusiv og privat vinklub og vinlagerfacilitet, der er åbnet sine døre i februar 2022 for alle vinelskere og samlere på Hauser Plads 32 - det nøjagtige sted, hvor den berømte St. Gertruds Kloster restaurant eksisterede i mere end 20 år. Ønsker du at nyde udsøgte vine i din egen private klub i centrum af byen, hvor dine vine bliver præsenteret af nogle af de bedst bedømte Sommeliers i verden?

 

Nyd din vin i en privat klub

Istedet for at gå til en restaurant eller vinbar, hvor markeringen af ​​vin kan være tre til fem gange hyldeprisen - kan du nu en vin i vores private vinklub THE VAULT, som du kender og ved er god - uden normale "restaurant" påslag.

 

Vil du dele en særlig flaske med venner?

Klik på linket til medlemssiden, angiv flasken med DIN VIN du vil åbne, book et bord samt tidspunkt, vælg den evt. ledsagende mad du vil nyde til vinen - og alt er klar - når du ankommer. En af vores top Sommeliers vil være klar til at byde dig og dine gæster velkommen og præsentere den vin, du vil nyde, med interessante fakta og smagsnoter. Du kan endda bestille en blindsmagning med flere flasker, hvis du vil. Der er ingen ekstra omkostninger.

Du får den fulde opmærksomhed fra en af ​​vores certificerede og kyndige - men vigtigst af alt - venlige Sommeliers.

 Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.