Upsell cart

Vælg kategori

Gratis fragt fra 1.499 kr.
Ryd
Menu:

Bordeaux årgang 2016

Skrevet af Simon Plambæk

Bordeaux 2016 er en årgang der ikke må gå din næse forbi! Den sammenlignes af mange anmeldere og vinskribenter med den helt forrygende 1982 og har et kæmpe vinøst potentiale, og dermed også som investering.

Vejret i 2016 gør at denne årgang er noget helt særligt, det var på mange måder en meget opdelt affære med kølige temperaturer og mere nedbør end normalt, først på sæsonen. I slutningen af maj og frem kom varmen, som skabte helt perfekte betingelser for druernes vækst. I august og september, let regn og kølige nætter som har medført at druerne har bibeholdt et højt syreindhold som er med til at give nerve og et kæmpe lagringspotentiale.

Fantastisk lagringspotentiale for Bordeaux 2016

Bordeaux 2016 er dermed på mange måder en fuldstændig gennemført og perfekt årgang, som foruden sammenligning med den legendariske 1982, også kan måle sig med (endda potentielt overgå) både 2005, 2009 og 2010. Der er god grund til at slå sig løs og købe ind til kælderen, da der er gode muligheder for at ende op med stor, stor vin som uden tvivl vil stige i værdi, år efter år.

Vine med top ratings

Særligt to vine stråler igennem, nemlig Chateau Calon Segur som efter manges opfattelse tager titlen som ”wine of the vintage”. Skarpt forfulgt af Pontet Canet som igen i 2016 er helt fabelagtig. Den er lige så god (om ikke bedre) som den helt igennem fantastiske 2010’er, der fik flotte 100 point af James Suckling. 

Begge vine har en fremragende balance mellem struktur og frugt samt en tilgængelighed som ikke var at finde i f.eks. 2015. Det er meget charmerende vine, der vil kunne udvikle sig i mange år frem og er Theis Vines helt klare anbefaling bland Bordeaux 2016. Her hos Theis Vine er vi meget glade for at kunne tilbyde disse helt unikke vine til vores kunder - god jagt.

Du kan købe Bordeaux 2016 En Primeur her.

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.