Gratis fragt fra 1.499 kr.
Ryd
Menu:

Vin til stenbiderrogn

Hvilken vin skal man drikke til stenbiderrogn?

Stenbiderrogn er en af de mest ikoniske sæsonretter, når det kommer til forårets menukort. Vi mener at alle livsnydere skylder sig selv, at være ordentligt forberedt, når forårets første solstråler melder deres ankomst, og sæsonen officielt erklæres for åben.

Med ordentligt forberedt, mener vi naturligvis at man har forsynet vinreolen med træfsikre flasker, som går perfekt med stenbiderrogn.

Rent sommerlier fagligt er der flere forskellige bud på vine, som vil passe til stenbiderrogn. Det vigtigste er dog naturligvis, hvilken vin du foretrækker. Vi har gjort det nemt, og inddelt det i kategorier for dig, så du kan vælge på baggrund af hvilken vintype du personligt foretrækker. Fælles for vores valgmulighederne er, at de alle vil få stenbiderrognen til at gå op i en højere enhed.

Champagne, Cremant eller Cava til stenbiderrogn.

Det cremede udtryk blandet med friske syre og det mineralske udtryk er perfekt som ledsager til stenbiderrogn. Vi foreslår:

Champagne - Brut Inspiration 1818 fra Champagne Charles le Bel

Crémant de Bourgogne fra Château Fuisse

 

Brut Nature Reserva - Metode Tradicional 2018 fra AT Roca

Hvidvin til stenbiderrogn

Falder valget på hvidvin, anbefaler vi at bevæge sig imod de aromatiske druesorter. Det frugtige indspark passer fortrinligt til stenbiderrognens salte karakter.

Torroxal - Albarino 2021 fra Adegas ValminorHessenstein - Riesling Trocken 2020 fra Prinz von Hessen

Rosé til stenbiderrogn

Rosé er på et helt generelt plan, den oplagte ledsager til foråret. Men til stenbiderrognen, har den også en berettigelse. Kombinationen af røde bær og frisk syre sammen med den bløde tekstur smager helt perfekt sammen med stenbiderrogn.

Ultimate Provence 2020

Inspiration - Côtes de Provence Rosé 2020 fra Château de Berne

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.