Gratis fragt fra 1.499 kr.
Ryd
Menu:
Restlager

Familia Torres

2018 Perpetual

Robert Parker  93
James Suckling  93
Restlager
549,95 v/6 stk. (ved 1. stk. 609,95)
stk.
Andre årgange:
2017
2018

Kraftfuld elegance fra Torres.

Med Perpetual har Torres virkelig ramt plet. Druerne til denne vinøse skønhed kommer fra 80-100 år gamle vinstokke i Prioriat syd for Barcelona, hvorfra mange af Spaniens bedste og mest lagringsværdige vine skabes. ”Perpetual” kan da også oversættes med ”for evigt” eller ” i al evighed”, og det er derfor også et navn, der af flere årsager passer godt til vinen.

For vinen besidder nemlig en enorm holdbarhed, og vil således kunne gemmes væk i flere årtier og stadig smage fuldkommen fantastisk. Og den smager nemlig fantastisk allerede. Dyb rød i farven med faste tanniner fra den 18 måneder lange fadlagring i fransk eg, og en eksotisk smag af mørke skovbær, krydderier, kaffe og et strejf af vanilje med en eftersmag, der fortsætter i noget nær en evighed.

Robert Parker - 93

2018 was a cooler year than 2017, and the 2018 Perpetual has less alcohol and more acidity than the 2017; in 2018, they also included the grapes from one vineyard they own, Dels Cargols in the village of El Lloar. The fermentation and élevage were similar to 2017—fermentation with indigenous yeasts in stainless steel and an élevage of 17 to 18 months in 1,500-liter foudres (this time 50% of the volume) and 500-liter barrels, with only 30% new oak. There is a little more Cariñena this time, up to 82%, with the remaining 18% being Garnacha. There is also better integration of the oak in the wine and an extra touch of freshness, giving a citrusy, orange peel characteristic to the profile of the wine. There are notes of violets and purple berries with aromas of Mediterranean herbs, coming through as fresh and characterful. The quality of the tannins feels very different from those of the 2017—this has a silky texture and is more elegant, and there is an effect from the vintage and also an adjustment in the vinification and élevage. 15,470 bottles and some larger formats produced. It was bottled in July 2020.

James Suckling - 93

Lively aromas of blackberries, blueberries and violets with red licorice follow through to a medium to full body with firm, silky tannins and a fresh, vivid finish. Really fine tannins. An elegant and well-crafted Priorat. This can age nicely. Drink or hold.

Årgang 2018
Vintype Rødvin
Land Spanien
Område Catalonia
Producent Familia Torres
Alkoholprocent 13.5%
Indhold 75cl
Druer Carignan, Grenache
Produktionsmetode Konventionel
Faktablad Hent faktablad
Varenr. 64095
På lager - levering 1-2 hverdage
Denne vare leveres i original trækasse

Alternative vine


Du har kigget på


Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.