Gratis fragt fra 1.499 kr.

Forlængede leveringstider. Læs mere her

Søg på vine, producenter osv.

Vinblog

Hvornår skal man dekantere en vin?

Hvad er dekantering og hvad betyder det helt nøjagtigt at dekantere en vin? Ordet ”at dekantere” betyder at skille ad, og det anvendes først og fremmest ved vine som har bundfald.

Læs hele artiklen

Sådan bør du opbevare din vin

Mørke, forhøjet luftfugtighed, ro og den rette temperatur er vigtige faktorer, når du vil opbevare din vin korrekt. Læs mere i blogindlægget om opbevaring af vin og vine med mest lagringspotentiale.

Læs hele artiklen

Vinen har bobler og prikker på tungen

Hvis du oplever en svagt mousserende effekt i fx en rødvin, og den ligefrem bruser og prikker på tungen, er der gået eftergæring i vinen, og den står ikke til at redde. Læs mere om eftergæring i blogindlægget.

Læs hele artiklen

Undgå at din vin bliver varmeskadet

Undgå ærgrelser og dårlige vinoplevelser. Varme er udover ilt en af vinens værste fjender, idet for høj varme ødelægger vinen og alle dens smagsnuancer. Få tips til at undgå varmeskadet vin i dette blogindlæg.

Læs hele artiklen

Bliv klogere på Pinot Noir

Hos Theis Vine er vi rigtig stærke på god Bourgogne, men vi kan også en hel masse, når det handler om oversøisk pinot noir fra fx New Zealand eller USA. I dette blogindlæg går vi tæt på pinot noir som druesort.

Læs hele artiklen

Ribera del Duero

Det er de færreste vindrikkere, som ikke på et eller andet tidspunkt er stødt på en vin fra Ribera del Duero. Mange drikker endda vinene jævnligt. Lær mere om det populære område i dette blogindlæg.

Læs hele artiklen

Din guide til champagne

Hvorvidt en champagne er tør eller sød, afgøres af den mængde dosage, der tilsættes. På etiketten kan man se, hvilken grad af tørhed/sødme vinen har. Bliv klogere på champagne i dette blogindlæg.

Læs hele artiklen

Clonakilla

I en verdensdel, hvor ”bigger is better” indtil nu har sat normen for, hvordan man laver vin, har én producent sat standarden for et nyt og frisk pust i australsk vinproduktion. Navnet er Clonakilla.

Læs hele artiklen

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er fyldt 18 år.