Du mangler lidt for at få fri fragt.
299,95
Pris v/ 6 stk. 142,02
649,95
Pris v/ 6 stk. 329,81
99,95
Pris v/ 6 stk. 49,33
269,95
Pris v/ 6 stk. 133,28
189,95
Pris v/ 6 stk. 90,97
179,95
Pris v/ 6 stk. 149,95
149,95
Pris v/ 6 stk. 75,02
1.199,95
Pris v/ 3 stk. 609,33
109,95
Pris v/ 6 stk. 57,56
329,95
Pris v/ 6 stk. 164,05
269,95
Pris v/ 6 stk. 133,28
349,95
Pris v/ 6 stk. 175,58
159,95
Pris v/ 6 stk. 85,72
649,95
Pris v/ 6 stk. 319,88
649,95
Pris v/ 6 stk. 329,81
649,95
Pris v/ 6 stk. 324,19
99,95
Pris v/ 1 stk.
1.099,95
Pris v/ 3 stk. 540,47
209,95
Pris v/ 6 stk. 101,56
119,95
Pris v/ 6 stk. 56,45
324,95
Pris v/ 6 stk. 162,69
299,95
Pris v/ 6 stk. 142,03
749,95
Pris v/ 6 stk. 376,41
2.799,95
Pris v/ 3 stk. 1.371,83
349,95
Pris v/ 6 stk. 174,47
349,95
Pris v/ 6 stk. 176,66
209,95
Pris v/ 6 stk. 104,39
109,95
Pris v/ 6 stk. 57,58
2.999,95
Pris v/ 1 stk.
239,95
Pris v/ 6 stk. 123,06
409,95
Pris v/ 6 stk. 209,75
279,95
Pris v/ 6 stk. 143,19
Levering samme dag ved bestilling inden kl. 12.45 på hverdage via Burd Delivery.
Ellers 1 til 2 hverdage.
Skrevet af Simon Plambæk
Vin og mad komplementerer hinanden på smukkeste vis. I flere sydeuropæiske lande har vinen sin faste plads ved middagsbordet som en helt naturlig del af de daglige hovedmåltider, hvor vinens rolle her i Danmark ofte har karakter af ”sofahyggevin”, og hvor vin til selve måltidet hører sig weekenderne til.
Men mad og vin behøver ikke kun nydes hver for sig, for de kan i harmonisk samspil løfte måltider op til nye usete højder. Du kan med stor fordel inddrage både rødvin og hvidvin i din madlavning – også uden det sprænger dit madbudget. Hvis du af og til nyder et godt glas vin eller to, har du højst sandsynligt oplevet, at du står tilbage med en lille slat den efterfølgende dag. Har vinen ellers været forseglet efter brug, kan du sagtens nyde resten af vinen den efterfølgende dag – ja, helt op til 3-4 dage efter åbning kan visse vintyper holde sig. Opbevaring i køleskab forlænger vinens holdbarhed og er gældende for både rødvine og hvidvine.
Men hov.
Hvorfor ikke anvende vinen i din madlavning?
Og står der ikke simreretter eller hjemmelavet pastasauce på madplanen, kan du med fordel fryse vinen ned i en isterningepose, og efter behov tage nogle terninger op til din madlavning – præcis som med bouillonterninger. Det er da ansvarlighed og forebyggelse af madspild, der vil noget. Intet går til spilde.
Hvis du ikke lige har en ”vinrest” ved hånden, kan du også pifte en sauce eller simreret op med lidt Sherry, Marsala eller Calvados, som har samme magiske indvirkning på måltidet. Prøv dig frem og find den rette balance.
Leder du efter et særligt match mellem mad og vin kan du gå op opdagelse blandt vores forslag:
Her kan du også læse konkrete tips til de enkelte retter og hvad man skal være særlig opmærksom på.
Den danske lovgivning kræver aldersverificering ved salg af alkohol